Partidul Mișcarea Populară susține la alegerile locale de anul acesta , in comuna Forotic , soția unui fost condamnat penal.

Deși cu ani in urma primarul comunei Forotic , Stoia Ion a părăsit scaunul de primar cu mare Fast , in urma unor ilegalitați precum : luare de mită și fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuă în dosarul fraudării subvenţiilor europene destinate întreţinerii pajiştilor. El a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare și 5 ani după executarea pedepsei principale a drepturilor de a fi ales în funcții efectiv publice ; se pare ca soția acestuia își dorește sa preia primăria Forotic pentru a urmări interesele familiale ale acestora !
Stoia Felicia , la momentul actual educatoare la grădinița cu program normal Forotic promite posturi in grădinița in schimbul votului la alegerile locale de anul acesta .
Mai mult decât atât doamna Stoia încearcă sa distragă atenția de la ilegalitățile pe care le-a făcut soțul sau in perioada de 11 ani in care a ocupat scaunul de primar al Comunei Forotic !

PE.

De interes:  Cod galben de caniculă. Arșiță în toată țara, temperaturi infernale – HARTA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.