81 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul de munte – Banat FM sound factory

81 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul de munte


81 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul de munte la finalul acestei săptămâni. Cele mai multe, 46, sunt la Oțelu Roșu, unde angajatorii pun la dispoziția celor aflați în căutarea unui loc de muncă: 15 posturi de manipulant mărfuri, 15 posturi de muncitori necalificați în construcții, 11 posturi de operator la mașini-unelte cu comandă numerică, 2 referent și câte un post de mecanic auto, secretar administrativ și șofer autoturisme. La Reșița angajatori au vacante 4 posturi de vânzator ambulant de produse nealimentare, câte 2 posturi brutar, lăcătuș mecanic și muncitor necalificat în construcții și câte un post de casier, inginer mecanic, lucrător pensiune turistică și vânzător. La Băile Herculane este vacant un post de recepționer hotel. La Moldova Noua este nevoie de câte un lucrător comercial iar la Oravița de un barman. , la Bozovici de un fasonator mecanic și un manipulant mărfuri, iar la Caransebeș de un controlor calitate și 6 muncitori necalificați la asamblarea montarea pieselor. la Bocșa este nevoie de câte un: agent de vânzări, electrician constructor, inginer electromecanic, inginer mecanic, lăcătuș mecanic, mecanic auto, muncitor necalificat la asamblarea montarea pieselor, șofer autocamion și sudor.
Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro la sectiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca.

De interes:  Lora a lansat „E nebună românca”, o piesă antrenantă ce beneficiază de un videoclip incitant | Official Video – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.