Semnele care iti indica ca partenerul tau nu este alesul

Oricat de atragator si de politicos este partenerul tau nu inseamna ca este ceea ce trebuie pentru tine.  Daca esti atenta la urmatoarele semne atunci iti vei da seama ca partenerul de langa tine nu este ceea ce trebuie. Acceseaza https://izzyzone.com/ganduri/ pentru a descoperi cum iti dai seama daca partenerul tau isi mai doreste aceasta relatie sau nu.

   Iata semnele care ar trebui sa te puna pe ganduri

Intuitia iti spune ca ceva nu este in regula

Fiecare dintre noi este inzestrata cu o intuitie care ne avertizeaza atunci cand ceva este in neregula. Oamenii simt atunci cand partenerul lor nu este ceea ce trebuie. Cu totii simtim cu trebuie sa ne indepartam de omul de langa noi atunci cand acesta nu mai este sincer sau nu ne mai respecta.  Nu toata lumea invata din greselile lor si trebuie sa intelegem asta pana nu este mult prea tarziu.

Sunt prea multe probleme

De interes:  FOTO. Prospețimea naturii cărășene, „gustată” de tineri din toată țara! Prima ediție a taberei L.O.S.T, încheiată cu succes!

Corpul nostru este format din energie iar daca simpla prezenta a unui barbat iti da batai de cap este cazul sa iti vezi de viata ta. O relatie trebuie sa iti aduca fericire si implinire nu sa te faca sa te simti epuizata si stresata.

Daca simti cum partenerul tau te seaca de energie este cazul sa te gandesti de mai multe ori inainte de a ramane legata de aceasta relatie.

Ceea ce spune nu corespunde cu ceea ce face

Este foarte usor sa ii spui unei persoane cat de mult inseamna pentru tine dar trebuie sa ii si demonstrezi asta. Orice vorba ar trebui sa fie sustinuta prin fapte. Construirea unei relatii necesita timp dar barbatul de langa tine ar trebui sa iti demonstreze cat de mult insemni pentru el.

Face gesturi nepoliticoase

Un barbat care nu iti arata respectul cuvenit atat in public cat si in viata voastra privata nu te va merita. Nu ai nevoie de un barbat care sa nu stie cum sa te aprecieze si sa iti demonstreze cat de mult insemni pentru el. Un comportament nepoliticos nu este demn de un barbat. Nu trebuie sa permiti numanui sa te faca sa te simti nefolositoare sau doar ca pe o bucata de carne si atat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.