Andreea Bănică lansează „De nebună”, o piesă pop, despre minciună și iubire | Official Video

Andreea Bănică lansează „De nebună”, o piesă pop, despre minciună și iubire, compusă de Dorian Oswin, Anastasia Sandu, orchestrată de Alexandru Stangaciu și Dorian Oswin, ce este însoțită de un videoclip în regia lui Dan Petcan.

Single-ul este un îndemn adresat femeilor de a fi puternice și de a face cât mai puține compromisurile pentru fericirea lor.

„«De nebună» este o piesă cu un sound diferit față de ceea ce am lansat până acum. V-am obișnuit de-a lungul timpului cu melodii cu un mood pozitiv, fericit, însă de dată asta, m-am pus în pielea unei femei care suferă din dragoste, care este înșelată și care se minte să rămână în acea relație pentru omul pe care îl iubește, chiar dacă acesta a greșit.

Cred că o mare parte din femei au trecut prin asemenea probleme la un moment dat, femei pe care le îndemn să nu accepte o astfel de situație indiferent de ceea ce se întâmplă. Nu merită să trăiești o viață întreagă o minciună pentru nimeni și pentru nimic”, mărturisește Andreea Bănică.

De interes:  ACS Banat Girls vrea promovarea! Patru jucătoare noi vor pune umărul la îndeplinirea acestui obiectiv – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.