dragoste-cu-forta-nu-se-poate

Sa te îndrăgostești e minunat. Totul devine mai frumos, mai bun si mai colorat. Inclusiv partenerul nepotrivit de langa tine. Partenerul care încearcă sa te seducă din spatele măștilor eterne in alb si negru. Sa te îndragostesti de cineva este sublim. Dar sa te îndragostesti de persoana nepotrivita nu poate fi decat un chin, pe termen lung.

Din dragoste te umilești, iti iei pumni, accepți orice si mergi inainte. Chiar si atunci cand bati pasul pe loc. Asta nu e dragoste. E auto- distrugere. Si daca ai cumva impresia ca partenerul de langa tine este cel vinovat in tot acest proces, te înșeli amarnic. Tu esti vinovat. Ca accepti si continui. Continui aceasta șarada dureroasa in numele unei iubiri pe care încerci sa o păstrezi cu forța.

Iar cel care încearcă sa păstreze o iubire cu forța este primul care o va pierde. Testat si verificat. Pe propria piele. Iubirea nu se încătușează si nu trebuie izolata. Iubirea este liberă si trebuie sa te faca si pe tine sa te simti asa. Iubirea iti da aripi, nu ti le taie.

De interes:  Lana del Rey, uriaşa, care ia cu asalt oraşul Los Angeles | Doin’ Time [Official Video] – Banat FM

O iubire cu Forta nu se poate. Este cel mai inautententic mod de a fi. De a fi legat de cineva care nu da doi bani pe tine si care te pune de fiecare data pe locul doi. Dar, in ciuda tuturor promisiunilor încălcate cu elegantă si a faptelor umbrite de atâtea vorbe suave, speri la un miracol. La miracolul schimbării celuilalt. Iar daca asta nu se intampla, vei invoca tu schimbarea si vei încerca sa o induci in celalalt.

Cine vrea sa se schimbe, o va face pentru tine. Nemijlocit. Cu pași mărunți dar siguri. Dar nu si partenerul nepotrivit. El nu va încerca sa se schimbe. Nici măcar pentru el, darmite pentru tine. Si atunci? Ce mai cauți acolo? Alte promisiuni? Alte cuvinte alese cu grija? Alte nopți nedormite si acoperite de lacrimi gratuite?

Daca nu primesti cât oferi, schimba persoana, nu intensitatea! Si schimb-o repede! Si vei găsi iubirea adevarata. Mai devreme sau mai tarziu.

De interes:  Au început înscrierile de toamnă la UEM – Banat FM

Pentru ca Dragoste cu Forța nu se poate, dar Forta dragostei poate orice!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.