Andra se aventurează din nou în muzica latino-americană prin colaborarea cu Descemer Bueno, lansând piesa „Camarero”. Melodia sună a vară, plajă şi a hit care va răsuna pe toate terasele în această perioadă toridă.

„Camarero” începe cu un spanish guitar ca la carte, iar Andra ne arată că îşi păstrează trilul şi în limba spaniolă. Versurile melodiei pe care cântă Andra şi Descemer Bueno sunt despre o viaţă în care problemele şi grijile dispar dacă poţi cânta şi dansa. Colaborarea dintre Andra şi Descemer Bueno s-a născut după ce artiştii s-au întâlnit în 2017 şi au petrecut câteva zile într-un studio din Bucureşti.

Artiştii au experimentat cu diferite ritmuri şi sunete. Andra a apreciat creativitatea compozitorului cubanez, iar Descemer a apreciat vocea Andrei şi talentul său. Despre această colaborare artistul latin a declarat următoarele:

Să lucrez cu Andra, cea mai mare artistă din România, este o mare plăcere. Sunt convins că piesa Camarero se va auzi toată vara.

De interes:  Descoperire terifiantă într-o localitate de lângă Timișoara

Andra a apreciat la rândul său proiectul muzical astfel:

Descemer are un simț extraordinar pentru muzica ritmată, are salsa în sânge, umor și creativitate incredibilă. Mă bucur că am avut ocazia să ne cunoaștem. Cred că mai putem face multe lucruri frumoase împreună.

Videoclipul a fost filmat în multiple locuri exotice, pe plajă, între bărci, negustori de fructe şi un orăşel cucerit de o vara toridă. Pentru acest clip Andra a schimbat 3 ţinute de vară, care au fost accesorizate cu cercei mari şi pălării şi coafuri asortate. Andra şi Descemer Bueno mai au o colaborare la activ, varianta în limba română a hitului „Nos Fuimos Lejos”, alături de Enrique Iglesias.

Piesa a fost foarte aproape să egaleze numărul de vizualizări YouTube al originalului (52 de milioane, respectiv 55 de milioane). Andra a mai cochetat cu muzica latino şi pe „Sudamericana”, o colaborare cu Pachanga ajunsă în TopTrending YouTube Nr. 1 timp de 14 zile în România şi intrând în trending şi în Italia, Spania şi Germania.

De interes:  Iubire in Photoshop – BANAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.