A rămas un singur polițist neinfectat la Serviciul Rutier Timiș.

Deși, pentru ministrul Vela, polițiștii nu sunt „în prima linie” se pare că și noul virus îndrăznește să îl contrazică întrucât, la nivelul I.P.J. Timiș, în urma testării polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus un număr de aproximativ 19 polițiști.

În urma depistării, colegii noștri au fost fie internați – cei ce prezentau simptome – fie izolați – cei asimptomatici, iar contactele lor directe, din rândul angajaților I.P.J. Timiș, au intrat în auto izolare la domiciliu și au făcut testul CoViD-19 așteptând rezultatul acestuia.

Ca urmare a rezultatelor obținute la testarea CoViD-19 șefii I.P.J. Timiș au fost nevoiți să cheme polițiști din concediu sau din libere pentru a putea asigura măcar evenimentele rutiere întrucât mare parte polițiștilor erau din cadrul Serviciului Rutier.

Le dorim tuturor polițiștilor confirmați însănătoșire grabnică, multă sănătate familiilor lor și dorim să tragem un semnal de alarmă pentru ministrul Vela și îi transmitem: „Deși tu nu știi, Noi suntem în prima linie!”

Comunicat Europol

De interes:  Microbuz răsturnat pe autostradă. Accident cu mai multe victime

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.