O nouă campanie de sterilizare a câinilor, la Oraviţa

O nouă campanie de sterilizare a câinilor cu sau fără stăpân este programată zilele viitoare în oraşul Oraviţa.

În perioada 14-16 mai, în intervalul orar 9.00-16.00, la Adăpostul de Câini din Oraviţa se va desfăşura o nouă campanie de sterilizare a patrupedelor. Potrivit autorităţilor locale, acest demers a avut rezultate pozitive, întucât, numai în anul 2018, 1.500 de câini şi de pisici au fost sterilizate, fapt care a dus la reducerea considerabilă a înmulţirii acestora.

De asemenea, luni, 13 mai, va fi demarată o acţiune de ridicare a câinilor rămaşi nesterilizaţi din Zona Gării, dar şi din partea de sus a oraşului. Pentru ca întregul demers să aibă o finalitate reuşită, localnicii sunt rugaţi şi nu ascundă patrupedele şi să nu-i dojenească pe cei însărcinaţi să se ocupe de acest lucru, întrucât orice împotrivire sau încălcare a acestor norme se sancţionează contravenţional.

Iniţiatorii acestei campanii fac apel la voluntarii Adăpostului de Câini pentru a le oferi o mână de ajutor pe toată durata procesului de sterilizare. Ca de fiecare dată, dr. Darius Tercheş se va ocupa de sterilizarea patrupedelor.

De interes:  Sindromul de tunel carpian, o afectiune ce nu trebuie ignorata

Programări se pot face la numărul de telefon 0773 843 835.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.