O nouă campanie de sterilizare a câinilor cu sau fără stăpân este programată zilele viitoare în oraşul Oraviţa.

În perioada 14-16 mai, în intervalul orar 9.00-16.00, la Adăpostul de Câini din Oraviţa se va desfăşura o nouă campanie de sterilizare a patrupedelor. Potrivit autorităţilor locale, acest demers a avut rezultate pozitive, întucât, numai în anul 2018, 1.500 de câini şi de pisici au fost sterilizate, fapt care a dus la reducerea considerabilă a înmulţirii acestora.

De asemenea, luni, 13 mai, va fi demarată o acţiune de ridicare a câinilor rămaşi nesterilizaţi din Zona Gării, dar şi din partea de sus a oraşului. Pentru ca întregul demers să aibă o finalitate reuşită, localnicii sunt rugaţi şi nu ascundă patrupedele şi să nu-i dojenească pe cei însărcinaţi să se ocupe de acest lucru, întrucât orice împotrivire sau încălcare a acestor norme se sancţionează contravenţional.

Iniţiatorii acestei campanii fac apel la voluntarii Adăpostului de Câini pentru a le oferi o mână de ajutor pe toată durata procesului de sterilizare. Ca de fiecare dată, dr. Darius Tercheş se va ocupa de sterilizarea patrupedelor.

De interes:  Reviziile și inspecțiile auto: necesitate sau pierdere de timp și bani?

Programări se pot face la numărul de telefon 0773 843 835.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.