Al treilea turneu final pentru handbalistele profesoarei Lucia Moruț. De această dată, intră în competiție junioarele IV – Banat FM sound factory

Al treilea turneu final pentru handbalistele profesoarei Lucia Moruț. De această dată, intră în competiție junioarele IV

Săptămână cu emoții pentru tinerele handbaliste pregătite de profesoara Lucia Moruț. Peste câteva zile, junioarele IV vor lupta în turneul final ce reunește la start cele mai bune opt echipe feminine de la această grupă de vârstă.
Două turnee finale au disputat deja în această vară tinerele handbaliste antrenate de profesoara Lucia Moruț. După ce au luptat în elita națională la junioare III și la Gimnaziadă, fetele de la Liceul „Traian Vuia” din Reșița sunt gata pentru ultimul examen major al sezonului. De această dată, vor intra în competiție junioarele IV, care s-au calificat în turneul final de la Rm. Vâlcea.
Turneul final al junioarelor IV va reuni la start cele mai bune 16 formații din țară, echipe care sunt repartizate inițial în patru grupe a câte patru. Liceul Traian Vuia din Reșița va evolua în seria D, alături de HC Buhuși, CSS 6 București și ACS Pegasus Tg. Mureș. Fetele de la Traian Vuia pleacă mâine spre Rm. Vâlcea, meciurile din grupa preliminară urmând să se dispute în zilele de 13 și 14 iunie. Reșițencele vor debuta joi, 13 iunie, de la ora 10.00, contra fetelor de la CSS 6 București, iar în aceeași zi, de la 16.00, e programat jocul cu ACS Pegasus Tg. Mures. Vineri, de la ora 10.00, elevele profesoarei Lucia Moruț vor juca și ultimul meci din grupă, cu Handbal Club Buhuși. Primele două clasate din fiecare grupă preliminară merg mai departe, în faza celor două grupe principale, în care va continua lupta pentru medaliile naționale. Ierarhia la vârf va fi cunoscută duminică, zi în care sunt programate jocurile finale.

De interes:  Liberalul Cristian Băcanu, sprijinit de Niky Scorpion la Primăria Sectorului 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.