Ciolacu, atac la George Simion: „Este o ipocrizie cinică să minţi şi să sperii oamenii pentru voturi. Vaccinarea nu a fost şi nu va fi obligatorie”

Premierul Ciolacu lansează un atac împotriva celor care susțin că vaccinarea este obligatorie în România. Premierul face referire în special la mișcările de stradă inițiate de partidul AUR și consideră că este cinic să minți oamenii despre așa ceva doar ca să câștigi capital politic.

“Cred că este o ipocrizie cinică, aş spune dezgustătoare, să minţi şi să sperii oamenii doar pentru a câştiga voturi. Vaccinarea în România nu a fost şi nu va fi niciodată obligatorie. Înţeleg perfect reţinerile românilor după tot ceea ce s-a întâmplat în pandemia COVID. Însă aici vorbim despre nişte vaccinuri pe care le facem noi, toţi, părinţii noştri, bunicii noştri, de zeci de ani în România. Sunt vaccinuri împotriva unor boli extrem de grave”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, la începutul şedinţei de Guvern.

 

 

El a explicat că Strategia Naţională de Vaccinare este despre o informare corectă şi a menţionat că nimeni nu va fi vaccinat forţat. 

 

 

De interes:  Femeie aflată pe bicicletă, accidentată de o soferiță

“Strategia Naţională de Vaccinare pusă în dezbatere de Ministerul Sănătăţii este despre informare corectă şi obligaţia statului român ca toţi românii să aibă acces echitabil la vaccin, mai ales cei aflaţi în grupurile vulnerabile. Atât şi nimic mai mult. Repet, ca să înţeleagă foarte clar, nimeni nu va fi vaccinat forţat. Îi mulţumesc domnului ministru Rafila pentru că a ieşit să explice, să detalieze tot acest program naţional de vaccinare şi îl încurajez să iasă în continuare”, a precizat premierul Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.