AGS este o firma amanet electronice second hand pe care te poti baza!

Traim in era consumerismului, o era marcata de inovatii tehnologice anual, in care simtim nevoia sa schimbam electrocasnicele frecvent. Insa, ce ne facem daca dorim un model de telefon mai nou, insa cel vechi nu are nici macar un an vechime. La AGS amanet gasim solutia, firma amanet electronice second hand care ofera preturi avantajoase clientilor care doresc sa scape de vechile electrocasnice. Cel putin odata in viata, fiecare dintre noi se poate confrunta cu momente mai dificile, precum impasurile financiare sau situatii neprevazute ce implica unele urgente financiare. Iar daca banca si prietenii nu sunt o solutie pentru tine, esti nevoit sa gasesti urgent o alta cale pentru un imprumut financiar. Practic, orice aparat electronic functional, cu o anumita valoare de piata, poate fi amanetat pentru a obtine un imprumut.
Serviciile unui amanet sunt variate. In primul rand, ca poti vinde catre o casa de amanet mai multe tipuri de bunuri: bijuterii din aur, argint, platina, electronice, electrocasnice, masini, dar si pentru faptul ca ofera sume de bani imprumut in schimbul obiectelor lasate pe termen scurt. Pe langa asta, o casa de amanet mai are si multe alte avantaje, asa ca descopera-le pe cele mai importante!
Un amanet precum AGS ofera banii pe loc. Daca te afli intr-o situatie, care te preseaza si nu suporta amanare, atunci o casa de amanet este solutia ideala. Banii se ofera imediat in urma unei evaluari a produselor pe care le lasi, pe baza unui contract facut intre cele doua parti. Evaluarea este transparenta, astfel ca poti obtine raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai. Cat costa gramajul de aur ori de argint, care este numarul de carate pe care il au bijuteriile aduse, dar si orice alte neclaritati pe care le poti avea.
De ce majoritatea oamenilor apeleaza la o casa de amanet?
Bunurile pe care le lasi intr-o casa de amanet vor fi pastrate in siguranta pe toata perioada contractuala. Astfel ca nu va exista vreodata vreo situatie in care sa fie deteriorate sau pierdute. Este un loc sigur catre care poti vinde sau lasa produsele, indiferent de valoarea lor, pentru a obtine un imprumut rapid.
Stim deja faptul ca poti lasa bijuterii gaj in urma unor sume de bani pe care le primesti pe loc, insa o casa de amanet iti ofera si posibilitatea sa vinzi produsele. Acest procedeu se face tot pe loc, iar in urma evaluarii primesti pe loc un raspuns in ceea ce priveste suma pe care o poti obtine.
O casa de amanet nu este doar locul in care poti sa vinzi, ci sa si cumperi la preturi avantajoase orice produse. Asa cum tu mergi si lasi anumite produse, la fel poti veni sa cumperi, daca iti doresti, un telefon, de exemplu. Preturile sunt cu mult mai mici decat in orice alt magazin de specialitate, dar starea produselor este perfect functionala. Sunt vandute tot de persoanele care au avut nevoie de o suma de bani repede sau de persoanele care nu le-au mai folosit pentru ca si-au cumparat altele.
Principalul avantaj al amanetului il reprezinta rapiditatea cu care vei intra in posesia banilor. In functie de firma de amanet la care apelezi poti primi banii in cel mai scurt timp, fara nicio adeverinta de venit. Daca in cazul bancilor, trebuie sa astepti cel putin o saptamana, la firmele de amanet poti primi creditul pe loc, in maximum 30 de minute. Creditele se ofera atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, in baza unui contract de amanet pentru electronice.
Imediat dupa evaluarea bunurilor, firma de amanet va stabili suma pe care ti-o poate oferi si comisionul aferent. In functie de firma de amanet la care apelezi, comisionul poate varia. Cu cat comisionul pentru amanet este mai mic, cu atat mai bine.
Foarte multe persoane prefera sa isi vanda telefoanele mobile pe care nu le mai folosesc la o casa de amanet pentru a obtine o suma corecta in mai puitn de 20 de minute. La fel este valabil si pentru electrocasnice precum televizoare, cuptoare cu microunde, sisteme de sunet, aparte de masaj si multe altele. In situatia in care doresti sa nu afle cunostintele despre situatia grea prin care treci, exista firme serioase de amanet electronice care iti ofera confidentialitate deplina. In plus, ti se garanteaza confidentialitate absoluta in pastrarea datelor personale si dupa incetarea contractului de amanet sau dupa achizitionarea produsului de care numai ai nevoie.
Iata si cateva sfaturi despre cum sa vinzi la o casa de amanet
Gaseste casa de amanet potrivita, precum AGS Amanet. Unele case de amanet sunt specializate in anumite articole, altele au o gama extinsa precum AGS Amanet.
Fii pregatit sa-ti demonstrezi pretentiile. De exemplu, daca aduci o bijuterie valoroasa, ia in considerare ca un bijutier profesionist sa iti faca o evaluare, astfel incat sa poti dovedi valoarea piesei. Daca aparatul electronic functioneaza pe baterii, asigura-te ca are baterii noi in el, astfel incat sa poti arata ca functioneaza. Aducerea articolelor in ambalajul original este intotdeauna utila.
Arata lucrurile in lumina lor cea mai buna. Un strat de praf ar putea avea sens pe o antichitate, dar nu si pe imprimanta ta. Imagineaza-ti ca urmezi sa cumperi obiectul – cum ai dori sa arate?
Plateste la timp. Daca amanetezi un obiect pentru un imprumut, asigura-te ca rambursezi imprumutul plus dobanzile si comisioanele la timp si conform acordului. Daca nu faci acest lucru, iti vei pierde obiectul sau vei prelungi imprumutul, care va suporta costuri suplimentare.
AGS Amanet ofera preturi corecte clientilor care apeleaza la serviciile lor!

De interes:  7 motive pentru a alege ferestre și uși din PVC Oneplast

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.