Afară din Europa! SCM Poli, eliminată din Cupa EHF de Olympiacos | Express de Banat

Aventura europeană s-a terminat rapid pentru handbaliști. SCM Poli Timișoara nu a putut trece de turul II preliminar al Cupei EHF, de unde a fost eliminată de campioana Greciei, Olympiacos Pireu. La Atena, românii au pierdut la scorul de 29-26, după ce în Banat au câștigat cu sudoare cu 31-29. Repriza a doua din Grecia le-a fost însă fatală elevilor lui Pero Milosevic.

La timișoreni au revenit după accidentări Pribanic și Sadoveac. A contat mult, mai ales că aruncările precise ale interului au adus goluri marcate în contul oaspeților în debutul primei reprize. Poli a jucat bine pe atacul pozițional, iar în poartă, Ludovic Varo a fost în mare formă și a apărat la faze importante, inclusiv la aruncări de la 7 metri. În acest context, SCM Poli s-a instalat rapid la conducerea partidei și a avut și 3 goluri avans în prima repriză. La pauză, s-a intrat cu 13-15, iar dacă Poli rămâne la această diferență, se califica mai departe. În repriza a doua însă datele problemei s-au schimbat radical.

De interes:  Cum să alegi un sistem de închidere cu sticlă automat pentru terasă

Timp de aproape zece minute de la reluarea jocului, Poli a marcat un singur gol. Nici Ludovic Varo nu a mai reușit să aibă intervenții în poartă cu care să-și ajute echipa. În acest context, grecii au apăsat pedala de accelerație. În minutul 37, Tsilis a egalat la 16, iar apoi, Olympiacos s-a instalat la conducere. Poli își putea permite să piardă și la un gol, iar o diferență de 2 o califica doar dacă avea mai mult goluri marcate în deplasare. În minutul 52, s-a ajuns la 25-20 pentru greci, dar pe final, după un gol din poartă în poartă al lui Varo, se putea spera, la 26-24. Poli nu a reușit însă o revenire în meci.

Au marcat pentru Timișoara: Sadoveac 7, Marjanovic 6, Pribanic 3, Cîmpan 3, Fenici 3, Milosevic 2, Baican 1 și Varo 1. Pentru Olympiacos, au înscris: Tziras 9, Mallios 7, Lemos 4, Karvatski 3, Tsilis 2, Mougits 1, Sanikis 1, Tinkir 1 și Arapakopoulos, 1.

De interes:  Este făina neagră bună pentru cei care au diabet? O analiză detaliată

SCM Poli și-a amânat deplasarea de la Vaslui. Partida se va disputa duminică, 20 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.