Timpul este extrem de pretios pentru fiecare, mai ales in zilele de astazi. Multi romani cred ca daca aleg avionul ca si mijloc de transport sunt mai castigati, insa putini stiu ca preturile sunt din ce in ce mai scumpe, iar avantajele mult mai mici. In plus timpul petrecut in aeroporturi si timpul asteptat la cozi poate poate fi un mare disconfort.

 

Acum exista posibilitatea de transport persoane Romania Belgia sau retur chiar de la domiciliu, cu cele mai noi microbuze la preturi incepand de la 100 euro.

Toate cursele efectuate de compania Royal Tour sunt numai de la adresa la adresa. Asta inseamna ca preluarea clientului o sa fie de la adresa lui si lasat exact la destinatia dorita. Este un avantaj foarte mare deoarece scutesti foarte multi bani, sau iti este de ajutor atunci cand nu cunosti limba si nu te poti descurca singur.

Detalii despre cursele Romania Belgia sau Belgia Romania:

De interes:  Creșterea eficienței energetice pentru blocurile de locuințe

Transport Romania Belgia sau retur – In fiecare zi, numai de la adresa la adresa.

Preturile sunt cuprinse intre 100-130 euro – Preturile sunt in functie de destinatia fiecarei persoane

Bagaj gratuit in limita a 50 de kg si inca un bagaj mic pe care il puteti lua in microbuz. Daca se depasesc 50 de kg, se taxeaza cu 1 ruro/kg.

Alte beneficii – Reduceri pentru grupurile de persoane, elevi, studenti si pensionari. Plus o masa calda la un restaurant aflat pe traseu.

Confortul si siguranta clientilor nostri sunt prioritatile lor principale. Microbuzele companiei sunt de ultima generatie si sunt dotate corespunzator cu: aer conditionat, caldura, scaune confortabile si rabatabile pentru odihna, chiar si wifi. Este inclus si un gabaj de cala in limita a 50 de kg, in comparatie cu companiile aeriene care percep maxim 30 de kg, iar ce se depaseste taxa este mult mai mare. Deoarece transportul se face numai de la adresa la adresa, nu sunteti nevoiti sa cheltuiti alti bani pentru alte mijloace de transport. Practic va puteti descurca mult mai usor si cu bagajele.

De interes:  Alianța ALDE - Pro România, a treia forță politică! PSD pierde alți parlamentari!

Toti soferii companiei Royal Tour sunt profesionisti si cu experienta, astfel puteti sta fara griji si o sa ajungeti in siguranta pana la destinatie.

Tot ce aveti de facut dumneavoastra este sa va faceti bagajele si sa sunati la numarul afisat pe site pentru a va rezerva biletul de calatorie, apoi sa ii asteptati pentru a va lua exact de la adresa. Iar daca aveti de trimis sau de primit un pachet puteti apela oricand la compania Royal Tour deoarece ei se ocupa si cu transport colete Belgia sau retur tot de la adresa la adresa.

Astfel puteti economisi timp dar chiar si bani.

 

Mai multe detalii puteti gasi si pe site-ul www.royal-tour.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.