A început bacalaureatul 2019 – BANAT FM

A început bacalaureatul 2019

Conform calendarului Ministerului Educaţiei, în perioada 03 – 13 iunie, se desfășoară examenul de bacalaureat, care începe cu probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. În Caraş-Severin, aproape 1400 de elevi s-au înscris pentru susţinerea primei probe a bacalaureatului.
Început cu emoții pentru cei peste 1400 de elevi cărășeni care termină clasa a XII-a. Tinerii au dat piept cu prima probă a examenului de bacalaureat și anume cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română o probă accesibilă spun absolvenții Colegiului Național Traian Lalescu din Reșița, care spun că și-au rezervat emoțiile pentru probele scrise.

Prima probă scrisă la – Limba și literatura română va avea loc luni, 1 iulie. Proba la Limba și literatura maternă este programată marți, 2 iulie, iar proba obligatorie a profilului, miercuri, 3 iulie. Ultima probă scrisă – cea la alegere a profilului și specializării se va desfășura joi, 4 iulie.

Afișarea primelor rezultate este programată pentru data de 8 iulie (până la ora 12:00) și e urmată de depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 16:00). Între 9 și 12 iulie vor fi soluționate contestațiile, în timp ce afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 13 iulie.

De interes:  Noi restricții în județul Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.