7 motive să-ți cumperi o mașină de spălat vase

Mașinile de spălat vase sunt la mare căutare acum. Au și motive de ce să fie alese!

Spălatul vaselor este o activitate zilnică din viața noastră, dar nu una foarte plăcută. Mașinile de spălat vase vin în ajutorul nostru pentru a ne ușura viața.

Dacă ești indecis în privința achiziționării unei mașini de spălat vase, noi iți prezentăm 7 avantaje ale acestora care să te convingă.

Avantajul numărul 1: Economisești timp

Poate și cel mai important factor, mașinile de spălat vase te ajută să economisești timpul pe care l-ai petrece spălând vasele de mână. Doar îți pui vesela în mașină, alegi programul de spălare, iar aceasta trece la treabă.

Astfel, în timpul pe care îl salvezi, te poți bucura de alte activități, poate chiar să te apuci de acel lucru pe care ți-l dorești de mult să-l faci dar nu ai avut niciodată timp să-l începi.

Avantajul 2: Îți protejezi mâinile

Este cunoscut faptul că apa de la chiuvetă împreună cu detergentul de vase îți pot afecta destul de mult pielea mâinilor. Iritațiile, pielea uscată sau înroșită sunt doar câteva dintre efectele frecvente pe care oamenii le experimentează după spălarea vaselor manuală. Nici folosirea mănușilor nu-ți garantează singuranța mâinilor tale pentru că poți suferi tăieturi datorită cuțitelor sau a altor factori.

De interes:  Premieră mondială pe scena Operei Române Naționale din Timișoara! „Traian în Dacia”, pusă în scenă în perspectiva anului 2021

Cu o mașină de spălat vase, această problemă dispare. Te vei ocupa doar de încărcarea și descărcarea veselei la finalul programului. Astfel, mâinile tale rămân protejate!

Avantajul 3: Economisești spatiu

Daca te gândești cum să mai incluzi și o mașină de spălat vase în bucătăria ta mică și aglomerată, avem vești bune pentru tine.

Mașinile de spălat vase incorporabile se pliază perfect în orice bucătărie, oricât de mică ar fi ea, păstrând totodată și designul deoarece acestea permit placarea feței mașinii cu lemn, mdf sau pal.

De asemenea, se regăsesc pe diferite dimensiuni, cele mai mici modele având doar 45 cm.

Avantajul 4: Programe diverse de spălare

În funcție de model, dimensiune și necesități, mașinile de spălat vase pot avea de la 5 până la 9-10 programe diferite de spălare.

Spre exemplu, mașina de spălat vase Whirlpool ADG 201 are următoarele programe: Eco, Intensiv, Zilnic, Rapid, Înmuiere, Încărcare pe jumătate. Programele sunt special create pentru diferite niveluri de murdărie ale veselei.

De interes:  Tu ai citit stirile de azi din Timisoara?

Avantajul 5: Durabilitate

În special modele noi, sunt concepute cu o durată de viață mai lungă, iar majoritatea producătorilor oferă garanția produsului și service propriu. Totuși, pentru prelungirea duratei de viață a mașinii de spălat vase, există multe service-uri pe piață care oferă reparații pentru fiecare brand.

Astfel, dacă întâmpini probleme, cu o simplă căutare pe Google de reparații mașini de spălat vase și numele brandului mașinii tale, vei găsi rapid un service care să te ajute.

Avantajul 6: Zgomot redus

Noile generații de mașini de spălat vase sunt foarte silențioase, acestea având un nivel minim de zgomot. Cele mai silențioase mașini au intre 39 și 45 dB, dar majoritatea nu depășesc 50 dB.

Astfel, nu trebuie să-ți faci griji că vei sta să înduri un zgomot obositor la finalul zilei când o vei porni.

Avantajul 7: Sustenabilitate și igienizare

O mașină de spălat vase consumă mai puțină apă decât spălatul manual al acestora. Noile generații de mașini de spălat vase sunt proiectate pentru a a reduce consumul de apă și energie electrică, cu un consum între 6 și 11 litrii de apă pentru o încărcătură completă de vase, și un consum de energie mediu de 0.73 kWh/ ciclu de spălare.

De interes:  Tipuri de saltele cu arcuri: ce să alegi?

De asemenea, mașinile de spălat lucrează la temperaturi de la 45 până la 70 de grade, îndepărtând microbii, bacteriile sau depunerile, oferind o igienizare mai bună decât folosirea unui burete de vase care mai mult le răspândește.

Acum că ți-am prezentat avantajele achiziționării unei mașini de spălat vase, sperăm să iei decizia cea mai bună pentru tine.

Inspectează piața și caută modelul perfect nevoilor tale, iar în caz de probleme, noi iți recomandăm să apelezi la Prosper Service, care îți oferă reparații mașini de spălat vase la domiciliu în București și Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.