66 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul de munte


66 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul de munte. La Reșița sunt disponibile 40 de locuri de muncădintre care: 12 de lăcătuș mecanic, 10 de lăcătuș construcții metalice și navale, 3 de șofer autocamion, câte 2 de ucenic, vânzător, muncitor necalificat la asamblarea montararea pieselor și mecanic auto și câte un post de agent vânzări, proiectant inginer mecanic, femeie de serviciu, inginer mecanic, inginer producție, inspector în domeniul sănătății și securității în muncă și instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze. La Oțelu Roșu sunt vacante 10 posturi de montator, reglor și depanator de aparate și echipamente electronice și 5 de operator la mașini-unelte cu comandă numerică. La Caransebeș este nevoie de 5 muncitori necalificați la asamblarea, montarea pieselor, la Oravița de asistent personal al persoanei cu handicap grav, la Bocșa de un electrician în construcții, iar la Moldova Nouă angajatorii caută câte un gestionar depozit, șofer de autoturisme și camionete, șofer autocamion/mașina de mare tonaj și muncitor necalificat în construcții.
Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro la secțiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin – Persoane Fizice – Locuri de muncă.

De interes:  Teatrul Național din Timișoara participă la cea de-a VII-a ediție a Reuniunii Teatrelor Naționale Românești de la Chișinău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.