Videoclip dedicat femeilor puternice. Bebe Rexha – You Can’t Stop The Girl | Official Music Video

A început sezonul filmelor Disney, al filmelor cu personaje trăznite şi întunecate asociate Halloween-ului. „Maleficent 2” a deschis balul, iar de pe coloana sa sonoră s-a desprins deja un hit, piesa „You Can’t Stop the Girl” a lui Bebe Rexha. Aceasta primeşte un videoclip dedicat femeilor puternice.

Bebe Rexha face o echipă fatală de femei puternice şi de neoprit în „You Can’t Stop the Girl”. Artista reafirmă feminitatea lui 2019 şi ne prezintă femeia puternică şi de neoprit, din toate culturile, rasele şi religiile. În clip apar femei în scaun cu rotile, modele Plus Size, iar goana elementelor feminine este alternată cu secvenţe din noul film „Maleficent: Mistress of Evil”.

Pelicula a debutat în cinematografe pe 18 octombrie şi le are în distribuţie pe Angelina Jolie, Michele Pfeiffer şi Elle Fanning. Acesta este un sequel pentru producţia „Maleficent” din 2014, care spunea o versiune regândită a celebrului basm „Frumoasa Adormită”. Noul film o prezinta pe prinţesa Aurora gata de nuntă şi având o relaţie dramatică cu Maleficent, în mijlocul conflictului cu tărâmuri magice.

De interes:  ”Ai grijă de femeia ta”! Avertisment de la Marius Moga și Smiley | Official Video – Banat FM

Chiar dacă noua melodie începe înălţător şi plină de energie, finalul este unul tandru şi liniştit, ca o mare gură de aer la finalul unei alergări intense. Videoclipul este regizat de cineastul britanic Sophie Muller. Decorul este oraşul Los Angeles la apus, îmbinat cu universul din „Maleficent”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.