2 in 1 este mai ieftin, spune o vorba romaneasca a ultimilor ani, care este cat se poate de adevarata, cel putin in cazul providerilor de internet si televiziune. Daca este nevoie de aceste doua servicii intr-o locuinta sau intr-un spatiu cu o alta destinatie, cel mai avantajos este sa se achizitioneze la pachet, pentru ca in acest fel se fac economii la bani, iar timpul si efortul vor fi si ele mai mici, pentru ca se vor implementa doua servicii in acelasi timp. 

Clientii informati, care studiaza piata inainte de a achizitiona un serviciu, vor avea intotdeauna de castigat, in sensul ca au garantia unei decizii potrivite pentru ei. Iata cateva ponturi de care ar trebui ca utilizatorii sa tina cont in cazul in care vor internet si televiziune la pachet!

Televiziunea digitala si internetul prin fibra optica se potrivesc foarte bine

Chiar daca un televizor digital functioneaza perfect si de sine statator, specialistii recomanda sa se ia la pachet cu internetul prin fibra optica FTTB sau FTTH, pentru eficienta maxima. Optiunea televiziunii digitale merge de minune in cazul in care reteaua este realizata prin perete, iar necesitatile familiei impun cel putin doua televizoare in casa. 

IPTV este televiziunea viitorului

IPTV este o optiune demna de luat in calcul pentru persoanele active, care au un job si o viata sociala ce ii impiedica sa urmareasca in timp util programele preferate. Aceasta le permite utilizatorilor sa acceseze un continut video la cerere si sa urmareasca meciuri si alte transmisiuni live. Oamenii au, astfel, mai multa libertate de a se bucura la orice ora de programele dorite, IPTV fiind considerat viitorul televiziunii. Persoanelor pasionate de tehnologii, care vor sa fie in pas cu acestea si sa se bucure de flexibilitate si confort, li se potriveste cel mai bine IPTV, care este compatibila cu internet FTTH, FTTB sau VDSL. Furnizorii o pot oferi atat individual, cat si la pachet cu optiunea de internet corespunzatoare.

Care sunt reducerile aplicate?

Evident ca atunci cand se opteaza pentru un pachet de internet si televiziune este foarte important costul acestuia. Inainte de a face achizitia, solicitantul trebuie sa se intereseze ce reduceri sunt aplicate si pentru ce perioada. Exista furnizori care ofera facilitati precum primele 2 luni gratuite sau reduceri mari in primele 6 luni. 

Ce extraoptiuni sunt incluse in pret si care au un cost suplimentar?

Pachetele de internet si TV sunt mai ieftine, decat daca ar fi achizitionate separat, dupa cum deja s-a mentionat. Dar un alt avantaj oferit de furnizori este ca, de regula, un astfel de pachet, asigura si o extraoptiune pentru o anumita perioada de timp, cum ar fi HBO gratuit pentru 12 luni la un pachet de internet la priza si televiziune prin satelit sau la un pachet alcatuit din internet si televiziune prin fir. Daca sunt de interes si extraoptiunile platite, acestea pot varia, in functie de provider. Cele mai populare sunt: canalele sportive, suita de canale pentru adulti, canale Viasat sau MaxPack HBO Go.

De interes:  Mici secrete pentru o relatie de cuplu sanatoasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.