Poate ca ai auzit de Birzu, dar poate ca nu ai aflat ca acesta este un notariat in sector 1, care in conformitate cu legislatia actuala, are dreptul de a efectua acte notariale la locul sau de munca sau in afara acestuia. Prin urmare, in caz de necesitate, poti apela la Notariat Birzu, pentru ca acesta sa vina la tine acasa, la birou, la spital etc. Insa, in acest caz, pretul va creste in raport cu cheltuielile calatoriei si serviciile oferite. 

Notariat in sector 1 – Ce este un notar?

Un notar este un specialist care are studii juridice superioare si isi desfasoara activitatea in conformitate cu Legea notarilor. Scopul principal al activitatii notariale este consolidarea juridica a intereselor juridice ale persoanelor fizice si juridice care sunt incontestabile. 

Activitatea notarului Birzu previne litigiile legale si aduce relatiile juridice pe o cale fiabila si pasnica. Legea prevede o lista unica de actiuni notariale pe care atat notarii privati, cat si cei publici au dreptul sa le efectueze. 

Puterile unui notar sunt determinate de legi si reglementari, el efectueaza toate actiunile in numele statului, are o licenta adecvata si un sigiliu oficial. Un notariat in sector 1 poarta atat responsabilitate morala cat si materiala pentru respectarea legilor in indeplinirea sarcinilor sale profesionale. 

Cand ai nevoie de notar?

In lumea moderna, exista multe situatii in care este necesar sa se furnizeze documente notariale: inregistrarea unei companii, cedarea proprietatii, cumpararea si vanzarea de bunuri imobile, plecarea unui copil in afara tarii etc. Serviciile notariale includ:

 • certificarea imputernicirilor, documentele contractelor de toate tipurile si semnaturile pe acestea;
 • pregatirea actelor notariale;
 • gestionarea cazurilor de mostenire;
 • intocmirea altor documente: procuri, cereri pentru ca un copil minor sa calatoreasca in strainatate etc;
 • desfasurarea procedurilor de divort in care sotii nu au pretentii si dezacorduri unul impotriva celuilalt.

Un document certificat de un notar este un anumit simbol al fiabilitatii. Exista o lista de documente care trebuie certificate. Acestea sunt contracte de casatorie, documente traduse, contracte de vanzare a proprietatii, acceptarea unei mosteniri, permisiunea de a exporta un copil. Orice tranzactie efectuata de cetateni poate fi certificata de un notariat in sector 1, astfel incat ulterior sa nu existe nicio indoiala cu privire la legalitatea si forta sa juridica.

De ce merita sa contactezi un notariat in sectorul 1?

Notariat Birzu ofera o gama completa de servicii notariale. Avantajele includ:

 • analiza detaliata a fiecarui document, inclusiv in situatii discutabile;
 • certificarea calificata a documentelor cu garantie de autenticitate si puritate juridica;
 • furnizarea de servicii notariale de inalta calitate;
 • preturi accesibile;
 • confidentialitatea informatiilor si secretul tuturor activitatilor notariale;
 • actiunile profesionale ale notarului in rezolvarea oricarei probleme.

Cand soliciti serviciile unui notariat in sector 1, te poti baza pe o consultare competenta, precum si pe o vizita in caz de necesitate, a notarului la domiciliul tau.

De interes:  Uzina Mecanică Vâlcea - vestiare metalice la comandă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.