„Leii” de la SCM Timișoara au mai câștigat un meci de verificare. S-a stabilit programul Cupei Timișoara

Echipa de baschet SCM Timișoara a jucat săptămâna aceasta și al patrulea amical, soldat cu un succes. Elevii lui Dragan Petricevic s-au impus cu 71-69 pe terenul maghiarilor de la Szedeak Szeged, după un meci în bănățenii au avut suișuri și coborâșuri, disputat chiar înainte de turneul Cupa Timișoara.

Pe sferturi, scorul meciului din Ungaria a fost 7-19, 20-15, 17-19, 15-18. La mijlocul sfertului trei, echipa din Szeged a condus cu 50-38, dar timișorenii au avut forța să revină în meci. Au marcat pentru alb-violeți: Franklin, 23 puncte, Komatina, 16 puncte, Gorgemans, 9 puncte, Pesakovic, 9 puncte, Brown 9 puncte, Mirkovic 3 puncte, Lazar, 2 puncte. „A fost un bun meci de pregătire, unul foarte fizic. Am rezistat jocului agresiv al gazdelor și am reușit să revenim de la -12. Remarc atitudinea pozitivă a jucătorilor și dorința lor de victorie.”, a precizat managerul echipei, Tiberiu Ondreikovics.

În acest weekend va avea loc Cupa Timișoara. Un bilet pentru o zi costă 10 lei. Vineri, la ora 18.00, e primul meci dintre Sibiu și Steaua, iar de la 12.30, Timișoara joacă cu echipa din Focșani. Sâmbătă, de la ora 17.00, e programată finala mică, iar de la ora 19.30, finala mare.

De interes:  Profita de avantajele oferite de oja semipermanenta bio

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.