3 modele de cuptor de patiserie pe gaz, in functie de capacitatea de productie

cuptor patiserie
cuptor patiserie

Modelele de cuptor de patiserie pe gaz sunt instrumente esentiale in industria alimentara, oferind posibilitatea de a coace produse de patiserie cu precizie si eficienta. In acest articol, vom explora 3 modele similare de cuptoare pe gaz, care difera in principal in ceea ce priveste dimensiunile si capacitatea de productie. Alegerea potrivita a unui cuptor depinde de nevoile si dimensiunile unitatii dumneavoastra, precum si de bugetul disponibil.

Modelul MKF 464 G BM

Acest model de cuptor de patiserie pe gaz disponibil la Fresco.ro are o capacitate de 4 tavi si dimensiuni de 85x103x80 cm. Cu o greutate de 102 kg si un consum de 9.3 kW, este potrivit pentru unitatile mai mici sau cu un volum de productie moderat. Specificatiile tehnice includ 10 faze de gatit programabile, injectare directa in 10 trepte si o temperatura generata intre 50 si 260 de grade Celsius. Unele dintre caracteristicile sale remarcabile sunt functia de preincalzire la 180 de grade Celsius si cea de mentinere la cald si racire. Cu toate acestea, pentru afacerile in plina expansiune, acest model ar putea sa devina rapid unul prea mic.

De interes:  3 soluții pentru a scăpa de ROBOR

Modelul MKF 664 G BM

Cu o capacitate de 6 tavi si dimensiuni de 90x108x101 cm, acest cuptor este ideal pentru unitatile de dimensiuni medii, care isi doresc o capacitate de productie mai mare. Cu o greutate de 123 kg si un consum de 13.5 kW, acest model ofera un echilibru intre dimensiuni si performante. Are aceleasi specificatii tehnice ca modelul anterior, insa vine cu o capacitate si o putere mai mare. Este potrivit pentru afacerile care au crescut si isi doresc o optiune mai versatila si eficienta.

Modelul MKF 1064 G BM

Pentru afacerile in plina expansiune sau cele cu un volum de productie mare, modelul MKF 1064 G BM reprezinta o alegere excelenta. Cu o capacitate de 10 tavi si dimensiuni de 85x103x123 cm, acest cuptor poate satisface cerintele celor mai exigente bucatarii. Cu o greutate de 158 kg si un consum de 18.0 kW, este potrivit pentru utilizarea intensiva si pentru productia in masa. Ofera aceleasi caracteristici tehnice precum celelalte modele, insa cu o capacitate si o putere semnificativ mai mari.

De interes:  10 milioane de euro pentru Hotelul Traian din Băile Herculane. Primăria spune „pas”!

Caracteristici comune

Toate aceste modele de cuptor de patiserie vin echipate cu 10 faze de gatit programabile, injectie directa in 10 trepte si o temperatura generata intre 50 si 260 de grade Celsius. Functia de preincalzire la 180 de grade Celsius si functiile de mentinere la cald si racire sunt caracteristici standard, asigurandu-va ca produsele dumneavoastra sunt intotdeauna gata la timp si la temperatura potrivita. De asemenea, toate aceste modele vin cu o garantie Base Care inclusa in pret, oferind siguranta si liniste pentru utilizator.

Decizia de achizitie

Atunci cand vine vorba de alegerea unui cuptor de patiserie pe gaz, este important sa luati in considerare nevoile si cerintele specifice ale afacerii dumneavoastra. In functie de dimensiunile unitatii, necesitatile de productie si bugetul disponibil, puteti alege intre cele 3 modele prezentate.

Evolutia business-ului

Trecerea de la unul dintre modelele prezentate la altul poate fi privita nu doar ca o imbunatatire a capacitatii de productie, ci si ca o evolutie a business-ului. Pe masura ce afacerea dumneavoastra creste si se dezvolta, adaptarea la noile cerinte de productie este esentiala pentru succesul continuu.

De interes:  Velopa | Cel mai uşor mod de a comanda anvelope online

In concluzie, alegerea unui cuptor de patiserie pe gaz potrivit este cruciala pentru succesul afacerii dumneavoastra. Fie ca optati pentru un model mai mic si mai compact sau pentru unul mai mare si mai puternic, asigurati-va ca acesta acopera pe deplin nevoile si cerintele dumneavoastra. Toate cele 3 modele prezentate ofera o gama larga de caracteristici si avantaje, iar decizia finala depinde de contextul specific al afacerii dumneavoastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.