Cum să creezi un mediu plăcut pentru angajații tăi în 2023? Iată 4 sfaturi utile

Deși mulți cred că atmosfera și mediul de la locul de muncă nu afectează performanța angajaților, acest lucru nu este adevărat. Cu cât avem un mediu mai plăcut și propice, cu atât putem lucra mai bine. Așadar, dacă și tu îți dorești ca angajații tăi să fie productivi, să lucreze cu spor și să fie fericiți, oferă-le condițiile necesare. Citește acest articol în continuare și vezi ce schimbări poți face și tu chiar de astăzi!

Află care sunt cele 4 sfaturi utile

  • Cere-le feedback periodic

Părerea angajaților tăi ai trebui să fie un aspect primordial pentru tine ca angajator. De ce? Fiindcă doar ei îți pot spune exact ceea ce nu este în regulă și ce trebuie schimbat sau îmbunătățit. 

Așadar, fă-ți timp periodic, de exemplu în fiecare lună, să stai cu fiecare în parte să discuți. Dacă ai prea mulți angajați, oferă-le un formular cu întrebări unde își pot nota feedback-ul. Acesta este un mod bun de a îți ține aproape angajații, de a îi face să se simtă înțeleși și ascultați. 

  • Achiziționează aparatură performantă
De interes:  De unde începi căutarea unor proprietăți imobiliare profitabile?

Dacă aparatura din birourile firmei tale este deja învechită și merge greu, cu siguranță nu este pe placul angajaților tăi. Un astfel de lucru poate duce la frustrare, nervi și chiar burnout, fiindcă nu își pot duce task-urile zilnice la final în timp util. Astfel că, ai în vedere schimbarea aparaturii cu una nouă. 

De exemplu, dacă în fiecare birou există câte o imprimantă care abia mai funcționează, schimbă-le. Nu trebuie să le cumperi de noi, poți opta pentru variante second hand, dar care să fie mult mai performante și recent fabricate. Intră pe interlink.ro și poți achiziționa imprimante second hand de aici, la prețuri accesibile! Vei găsi numeroase modele, care să fie exact ceea ce au nevoie angajații tăi.

  • Nu uita de confortul lor

Un alt aspect esențial este confortul angajaților tăi. Aceștia trebuie să se simtă bine la muncă, pentru a putea fi productivi. Astfel că, dacă aceștia stau zilnic foarte mult așezați la birou, achiziționează-le scaune ergonomice, care sunt bune pentru zona lombară și pot oferi un spațiu comod. Dacă au deja astfel de scaune, cumpără un aer condiționat pentru zilele de vară când este prea greu să lucrezi la 35 de grade. Există numeroase lucruri pe care le poți schimba!

  • Oferă-le un spațiu pentru prânz
De interes:  Deep Forest Fest 2023, ediţia IV-a pe platoul Feţeni, Râmnicu Vâlcea

Cu toții trebuie să mâncăm, chiar și atunci când suntem la muncă. Cu toate acestea, este neplăcut să ne luăm prânzul la propriul birou, lângă calculator. Dacă este și cazul angajaților tăi, poți crea un mic spațiu dedicat pauzelor de masă. În acest fel ei vor putea pleca pentru câteva minute de la birou, vor putea mânca în tihnă și poate chiar vor socializa!

În concluzie, dacă ții cont de cele de mai sus, cu siguranță mediul de muncă din firma ta va fi unul și mai bun. Vei vedea cât de mult înseamnă aceste schimbări mici pentru cei care lucrează pentru tine!

 

Sursă foto: Unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.