3 articole vestimentare versatile, pentru bărbații care pun preț pe confort

Stilul vestimentar pe care îl adoptăm diferă, atât în funcție de preferințe, cât și de natura jobului pe care îl avem. În general, însă, bărbații pun mai mult preț pe confort decât femeile, iar stilul lor vestimentar se învârte în jurul acestei axe existențiale, indiferent că optează pentru o ținută elegantă sau una de zi cu zi.

Pentru a reuși să alcătuiești o garderobă care să permită diversitate de ținute, să fie confortabilă și să nu necesite investiții bănești colosale, trebuie aplicat un principiu foarte simplu: hainele, accesoriile și încălțămintea să se potrivească între ele, atât din punct de vedere cromatic, cât și la nivel de texturi.

Ai grijă ca în garderoba ta să se regăsească aceste trei elemente de bază

  1. O cămașă albă cambrată

O cămașă albă cambrată este piesa de rezistență a oricărei garderobe a unui bărbat, chiar dacă acesta preferă stilul casual sau sofisticat. Cămașa albă pentru bărbați echivalează cu acea “little black dress”, rochiția scurtă neagră ce nu trebuie să lipsească din dulapul niciunei femei, deoarece se poate dovedi alegerea salvatoare la absolut orice eveniment în care efectiv nu știi cu ce anume să te îmbraci.

Cămașa albă masculină este extrem de versatilă, fiind potrivită în aproape orice ocazie, la orice eveniment ai fi invitat sau ar trebui să te prezinți. Poate fi combinată elegant, cu sacou, papion, cravată, costum sau poate fi purtată cu o simplă pereche de blugi.

  1. Pantofi de calitate
De interes:  Renovarea acoperișului unui imobil vechi

Nu întâmplător se spune că pantofii sunt cartea noastră de vizită. Un pantof de calitate denotă atenție la detalii, dar și respect și apreciere de sine. Persoanele care pun preț pe imaginea lor și care își doresc să facă o impresie bună celor din jur, vor opta întotdeauna pentru pantofi de înaltă calitate, confecționați din materiale durabile, naturale, care rezistă în timp și mențin confortul și sănătatea piciorului, indiferent că sunt purtați doar câteva zeci de minute sau ore în șir.

Dacă ești în căutarea unor astfel de încălțări, poți opta pentru această încălțăminte pentru bărbați de la Bigotti. Paleta largă de stiluri îți va oferi, fără îndoială, soluția potrivită așteptărilor tale.

  1. Paltonul negru

Toamna și primăvara, paltonul clasic negru, până la jumătatea gambei sau puțin mai lung decât nivelul curelei, reprezintă piesa de bază de la care niciun bărbat nu ar trebui să facă rabat.

Culoarea neagră conferă eleganță unei ținute mai pretențioase, dar este potrivită și în combinație cu o pereche de blugi și maletă.

Pe lângă faptul că este confortabil, conferă purtătorului acel aer sofisticat și masculin, acel farmec de odinioară al bărbatului care știe cât valorează, care știe să se prezinte în public și care rămâne în mintea tuturor celor din jur ca o prezență rafinată și plăcută.

În cele din urmă, la fel ca în cazul femeilor, bărbații nu trebuie să uite că piesa vestimentară sau accesoriul cel mai frumos pe care îl pot purta nu este altul decât propriul lor zâmbet, izvorât din adâncul sufletului și oferit celor din jur fără nicio condiție prealabilă.

Sursă foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.