Tot ce trebuie să știți despre backupul chat-ului WhatsApp pe Huawei

WhatsApp oferă o copie de rezervă manuală și automată pentru chat-uri care pot fi locale sau pe discul google cloud. Ajută utilizatorii să-și stocheze datele, chaturile, videoclipurile și alte conținuturi media într-un loc sigur sau pe un telefon nou. Este foarte util să păstrați datele stocate. Aici vom afla despre backup WhatsApp huawei. Tutorialul de backup Huawei WhatsApp este oferit mai jos în detaliu. Citește pentru a învăța!

Dacă aveți un telefon non-Huawei, puteți descărca Huawei AppGallery de pe Huawei WhatsApp. Vă va ajuta în continuare să faceți backup pentru WhatsApp. De asemenea, instalați „Phone Clone” din magazinul de aplicații Huawei. Următorul lucru este să actualizați versiunea Phone Clone. Altfel, nu va funcționa.

Scenarii de aplicare:

Transfer de date manual și operare telefon Ghid de clonare pentru schimbarea telefonului

Backup în cloud și apoi restaurați ghidul pentru backup zilnic.

Backup WhatsApp: iPhone pe telefonul Huawei:

  1. Folosind Phone Clone, puteți transfera doar anumite tipuri de date care includ contactele din telefon, fotografiile camerei, videoclipurile și evenimentele din calendar. Backup-ul Huawei WhatsApp nu este posibil.
  2. Ambele telefoane folosesc servere diferite, astfel încât nu puteți face copii de rezervă direct ale telefonului și nu puteți transfera date de pe iPhone pe telefonul HMS.
De interes:  Cum să alegi un cămin de bătrâni care oferă servicii de calitate?

Backup WhatsApp: telefon non-Huawei sau Android pe telefonul Huawei (pentru EMU 11 sau versiuni anterioare)

Puteți face backup manual pentru datele WhatsApp.

Scenariu:

În primul rând, faceți copii de rezervă pentru chat-urile WhatsApp de pe telefonul vechi. În acest scop, accesați WhatsApp și atingeți trei puncte și colțul din dreapta sus. Atingeți setări și apoi Chats. Veți vedea opțiunea Chat Backup. Va exista o altă opțiune pe unele smartphone-uri, cum ar fi „Back up to Google Drive”. Și apoi faceți clic pe „Niciodată”. Vă va ajuta backupul local. Apoi deschideți Fișiere, sau pe unele telefoane, va trebui să mergeți la Stocare internă și va exista un folder media WhatsApp. Atingeți acest dosar. Va apărea o opțiune „Mai multe”. Faceți clic pe ea și comprimați fișierul, care va fi apoi salvat ca folder WhatsApp.zip. Transferați folderul WhatsApp.zip folosind Bluetooth sau un cablu de date de la telefonul vechi la cel nou.

Următorul pas este să faceți o copie de rezervă a acelorași date pe noul telefon. Faceți acest lucru făcând clic pe setări și apoi pe Aplicații. Alege WhatsApp dintre ei. Faceți clic pe stocare și ștergeți datele din cache. Apoi accesați Fișiere și alegeți folderul Telefon. Apoi faceți clic pe Android și apoi faceți clic pe Media. Acum creați un folder numit Whatsapp Backup. Următorul pas este mutarea fostului folder, Whatsapp.zip, în acest nou folder. Acum mergeți la următorul folder, numit folderul Baze de date. Ștergeți toate celelalte foldere, cu excepția fișierului msgstore.DB.crypt 14.

  • Acum urmați următorul model
  • Setări
  • Aplicații
  • Aplicații
  • WhatsApp
  • Permisiune
  • Media (Activați-l)
De interes:  7 idei de cadouri pentru iubitul tău

Conectați-vă la WhatsApp utilizând numărul de telefon și codul de verificare corecte. Acum puteți vedea datele restaurate. Faceți clic pe Restaurare.

P.S: Trebuie să vă conectați la același cont pe care îl utilizați pe vechiul telefon. În caz contrar, veți pierde datele restaurate.

În tutorialul de astăzi, am învățat în detaliu cum ai putea avea o copie de rezervă Huawei WhatsApp. Sper că va ajuta la backupul datelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.