Saloane de înfrumusețare din toată țara, disponibile online, prin Stailer

Dacă te-ai gândit că e timpul să faci o programare la salon, acum o poți face online! Nu mai trebuie să suni pentru a găsi un loc disponibil, ci doar să selectezi data și ora la care dorești programarea, serviciul de care ai nevoie și locația. Ai mii de saloane de înfrumusețare din toată țara, disponibile online!

Prin platforma Stailer ai posibilitatea de a te programa rapid și fără probleme, pentru serviciul dorit. Nu este necesar să aștepți prea mult pentru a găsi un loc disponibil, ci doar să intri fie pe aplicație, fie pe site pentru a te programa. Nu trebuie să plătești nimic pentru a beneficia de rezervarea locului, iar în plus poți compara saloanele pentru a-l alege pe cel mai bun pentru tine.

Mii de saloane din țară te așteaptă cu porțile deschise pentru a te programa! Dacă te afli în Timișoara sau în împrejurimi, cu siguranță îți este greu să alegi un salon. Foarte multe dintre ele oferă servicii impecabile și nu poți alege atât de ușor. Pentru acest lucru, Stailer îți vine în ajutor! Poți căuta fie un anumit salon coafura Timisoara, fie un anumit hairstylist pe care îl cunoști sau de care ai auzit.

Programările se fac instant, iar hairstylistul va fi informat despre locul rezervat!

Pentru a beneficia de o programare ai două opțiuni pe care le poți alege. Este vorba despre site și despre aplicație. Site-ul îți oferă posibilitatea de a te programa de pe orice dispozitiv, în timp ce aplicația poate fi descărcată pe telefon sau pe tabletă. Dacă vrei să alegi a doua varianta, instaleaza de aici aplicatia Stailer!

În ceea ce privește modul în care te poți programa, Stailer este foarte ușor de utilizat. Atât site-ul, cât și aplicația au aceeași pași pe care trebuie să îi urmezi. Trebuie să selectezi genul tău, serviciul de care ai nevoie, locația, data și ora la care dorești programarea. În doar câteva secunde va fi afișată o listă cu toate saloanele disponibile conform căutărilor tale.

După ce ai selectat salonul unde dorești programarea, aceasta va fi efectuată în cel mai scurt timp. Hairstylistul va fi, bineînțeles, informat despre programare, așadar nu vor fi probleme de acest tip. Agenda lor este una electronică, unde clienții pot alege serviciul și data când optează pentru programare.

Navighează pe platformă și descoperă utilitatea sa!

Stailer nu percepe niciun cost pentru timpul petrecut pe platformă sau descărcarea aplicației. Înainte de a te programa, poți naviga oricât dorești pe site sau pe aplicație, pentru a vedea care sunt beneficiile sale. Confortul tău este pus pe primul loc, astfel încât să te programezi oricând și de oriunde.

Ai nevoie doar de un dispozitiv cu o conexiune la internet pentru a-ți rezerva locul la salonul preferat. În plus, poți compara saloanele și hairstyliștii în funcție de modul în care lucrează, de prețul serviciilor, zona unde se află, cât și recenziile clienților. La rândul tău poți oferi și tu o părere despre experiența avută la un salon sau hairstylist.

Contact: support@stailer.ro

De interes:  1 August, zi mare pentru jandarmii din Caraș-Severin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.