10 motive pentru care ai nevoie de un serviciu de Creare site web in 2020

creare-site-profesional

Daca detineti o afacere cu siguranta va puneti întrebarea “Oare am nevoie de un website?, Oare ar trebui sa exist în mediul online?”. Raspunsul este categoric DA în anul 2020, mai ales în contextul actual si criza generata de Co-VId19. Un serviciu de creare site web profesional îl poate oferi numai o firma de creare site deoarece experienta este instrumentul cel mai important atunci când doriti sa va creati o imagine în mediul online. Sunt multe firme care încearca sa îsi faca o pagina web singuri, chiar daca domeniul lor de activitate este unul totat diferit. Foarte multe persoane cred ca daca tehnologia a avansat se poate realiza un website cu un simplu template si câteva texte însa ajung sa se blocheze la un anumit punct.

Tehnologia a avansat si poate in acelas ritm au avansat si exigentele de creare site sau de securitate online. Cel mai recomandat este sa apelati la un specialist pentru realizarea unui proiect cat mai profesional.

De ce ai nevoie de creare site in 2020

Iata mai jos 10 motive serioase care sper sa va convinga ca imaginea in mediul online este destul de importanta.

1: Esti independent 100% cu domeniul tau.

Chiar daca sunt multe servicii care va ofera un site gratuit cu cateva template-uri din care va puteti alege, din ounctul meu de vedere este recomandat sa aveti domeniul dumneavoastra si un pachet de gazduire pentru acest domeniu.

De ce este important acest aspect ? In acest mod sunteti propriul stapan pe ntru informatia pe care o detineti. Avesti propriul pachet de gazduire si nu depindeti de absolut nici o alta entitate. In general, pe paginile de la alte servicii, se pot afisa reclame nedorite sau alte informatii care nu au nici o legatura cu serviciul oferit de dumneavoastra.

De interes:  Gadgeturi auto pentru o experiență la volan mai distractivă și mai sigură

2: Va puteti promova serviciile in cel mai profesional mod

Cand aveti propriul domeniu si propria pagina de internet, va puteti promova produsele sau serviciile asa cum doriti. O puteti face in cel mai profesional mod cu imaginile dorite si cu textele dorite de dumneavoastra. Nu sunteti conditionat de un anumit modul sau o anumita cantitate de informatie acceptata.

Pentru un serviciu de creare site profesional va recomand sa apelati la profesionisti pentru redactarea continutului.

3: Puteti afla parerea clientilor dumneavoastra mult mai usor.

Din ce in ce mai importante au ajuns marturiile despre anumite servicii sau produse in mediul online. Marea majoritate a celor care achizitioneaza un bun din mediul online se informeaza inainte destul de mult si citesc cat mai multe marturii despre un produs anume pe anumite site-uri. Din punctul meu de vedere marturiile clientilor au devenit foarte importante in ultimi ani si pot face diferenta intre un “client” sau un simplu “vizitator”.

4: Aveti deschis non stop

Avantajul unei gazduiri online este ca este NON STOP deschis. Un mare avantaj mai ales pentru magazinele online unde sunt constransi de un program fix iar chiria pentru o gazduire fizica este mult mai mare. La crearea unui magazin online gazduirea este un aspect foarte important.

Pentru creare site web va recomand sa apelati la firme cu experienta deoarece exigentele sunt destul de ridicate in acest moment. Mai ales atunci cand vine vorba de securitatea fisierelor.

De interes:  Semănarea gazonului – pregătirea terenului și îngrijirea după însămânțare

5: Date de contact cat mai accesibilie pentru clienti.

Ar trebui sa va imaginati ca o persoana va cauta pe internet pentru ca a auzit de la cineva ca oferiti un serviciu de care are nevoie insa dupa mai multe cautari pe internet nu reuseste sa va gaseasca si renunta imediat. Daca ar cauta dupa numele firmei dumneaoastra si ar gasi in primele cautari site-ul dumneavoastra ar putea ajunge la datele de contact imediat

6: Va puteti tine clienti informati despre noutatile dumneavoastra

Pentru marea majoritate, la un serviciu de “creare site” se poate adauga si un “blog” sau o sectiune unde clientii pot citi noutati despre serviciile oferite de dumneavoastra. Ce noutati aveti sau ce actiuni ati intreprins in ultimul timp pentru a va perfectiona produsul vandut. Acest lucru va poate aduce mult trafic si multe “distribuiri” in canalele de socializare

7: Aveti sanse mari sa ajungeti in primele locuri in cautari

Cand aveti control 100% asupra site-ului, va puteti optimiza site-ul in functie de cuvintele cheie dorite astfel incat sa ajungeti in top 5. Daca nu detineti controlul 100% acest lucru este imposibil. Pentru a va optimiza paginile cat mai corect aveti nevoie pe langa serviciul de creare site si de optimizare SEO pentru a va ajuta sa ajungeti mai aproape se clienti.

8: Va puteti alege design-ul dorit

Cand apelati la o firma de creare site, aici in general persoanele sunt specializate si detin sute de modele premium, dezvoltate cu cele mai moderne tehnologii IT. Din experienta va pot spune ca modelul ales de mine pentru fircare client a fost OK pentru client, insa se poate modifica si se pot adauga elementele dorite de catre client. Se pot adauga imagini dorite, video sau orice alt element care se doreste.

De interes:  Principalele motive pentru a investi în piese de caroserie originale pentru autoturismul proprietate personală

9: Va puteti traduce site-ul in mai multe limbi.

Atunci cand detineti controlul 100% va puteti traduce magazinul in mai multe limbi dorite. Daca site-ul dumneavoastra este realizat pe platforma WordPress va puteti traduce paginile cu un modul care face asta automat sau cu ajutorul unui traducator autorizat. Pentru crearea unui website profesional este recomandat sa apelati la un birou de traduceri pentru a nu lasa loc de interpretari gresite.

10: Va puteti adauga orice modul dorit.

Daca doriti sa adaugati diverse functionalitati o puteti face foarte usor cu oride modul dorit. De exemplu, daca aveti un website cu informatii despre finante in care adaugati zilnic articole online despre finante credite, etc.. va puteti adauga un modul de  curs valutar. Aceasta functionalitate poate fi utila pentru clienti dumneavoastra.

Platforma WordPress va poate oferi extrem de multe solutii pentru implementarea unor astfel de functionalitati insa este recomandat sa o faceti cu ajutorul unei firme de creare site deoarece asa cum spuneam la inceput experienta poate fi cel mai bun instrument pentru un proiect cu un aspect profesional si care sa respecte toate exigentele din mediul online!

Inainte de a lua o decizie importanta este recomandat sa cereti sfatul unui specialist cu privire la alegerea unui pachet de gazduire sau la alegerea unui nume de domeniu care sa va reprezinte cat mai bine.

Imagine de Free-Photos

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.