Vremea se schimbă și devine instabilă în aproape toată țara

Meteorologii anunță că de astăzi vremea se schimbă și devine instabilă în aproape toată țara. Conform avertismentelor, trebuie să ne pregătim și pentru ploi torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și posibile căderi de grindină. 

„Dacă până acum vremea a fost frumoasă, de astăzi vremea se schimbă, devine instabilă în aproape toata tara. Ne așteptăm la manifestări de instabilitate chiar mai accentuată. Ploile vor avea și caracter torențial, vor fi însoțite de frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, chiar vijelii și posibile cărderi de grindină”, a spus meteorologul ANM Mihai Huștiu într-o intervenție la Realitatea Plus.

Vremea se răcește câteva zile

„Dacă astăzi temperaturile scad pe vest, centru și nord, mâine vor scădea și în partea de sud – sud est. Ne așteptăm la răcirea vremii în cea mai mare parte țării la început de săptămână”, a mai spus meteorologul ANM.

După zilele reci, vremea se va încălzi

„Acest episod cu ploi și intensificări ale vântului nu va ține foarte mult. De marți vremea devine din nou în general frumoasă, se încălzește și temperaturile revin în limite normale”, a spus meteorologul Mihai Huștiu.

De interes:  Trei pacienţi răniţi, după ce ambulanţa în care se aflau a lovit un gard

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.