Vremea devine frumoasă la început de săptămână

Astăzi, vremea va deveni în general frumoasă, iar valorile termice diurne vor fi mai ridicate față de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, temporar noros în prima parte a zilei, când izolat, îndeosebi în Crișana și la munte, vor mai fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab la moderat. În cursul dimineții și al nopții pe arii restrânse, în zonele joase de relief, va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 21 de grade, iar cele minime între 7 și 12 grade, mai scăzute în depresiuni până spre 4…5 grade.

Mâine, vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. În cursul dimineții și al nopții izolat, mai ales în depresiuni, va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 22 de grade, iar cele minime în general  între 7 și 12 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

De interes:  Ministrul Muncii dă asigurări: „În ianuarie, cei cu pensie sub 1.600 de lei vor primi și ajutorul de 1.200 de lei”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.