Virgil Pîrvulescu, invitat de marcă la dezbaterea publică organizată de Asociaţia „Deschidem Oraşul”

Virgil Pîrvulescu

La Râmnicu Vâlcea, o nouă asociaţie cu iniţiativă civică, „Deschidem Oraşul”, a mobilizat comunitatea locală în cadrul unei dezbateri publice desfăşurate pe 27 februarie 2024, axată pe proiectul de construcție a drumului expres Tigveni – Râmnicu Vâlcea – Găneasa. Întâlnirea a atras sute de participanți, inclusiv Viceprimarul Virgil Pîrvulescu, promotorul acestei inițiative, care s-a confruntat cu rezistențe semnificative, inclusiv din partea propriului său partid.

Evenimentul a evidențiat progresele proiectului și etapele următoare, reușind să adune laolaltă cetățeni interesați de dezvoltarea infrastructurii locale. Viceprimarul Pîrvulescu a criticat lipsa de susținere din partea unor lideri politici naționali și a subliniat importanța sprijinului comunității pentru realizarea proiectelor majore.

Pîrvulescu a lăudat participarea cetățenilor la dezbatere, interpretând-o ca un semnal clar al dorinței de schimbare și progres în municipiu. Acesta a îndemnat la continuarea implicării publice în astfel de inițiative, subliniind rolul crucial al comunității în promovarea dezvoltării locale. În ciuda scepticismului față de clasa politică actuală, evenimentul a reprezentat un moment de speranță și unitate pentru locuitorii din Râmnicu Vâlcea, determinați să colaboreze pentru un viitor mai bun.

De interes:  Descopera Radioslatina.ro: Portalul tau catre orasul Slatina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.