„Vinovații fără vină cer să se facă lumină!”

Crescătorii de animale din zona Caransebeșului au primit promisiunea primarului Felix Borcean că se vor întâlni în cadru organizat după sărbătorile pascale pentru a găsi o rezolvare legală la doleanțele lor.

Oamenii, aproape 10 fermieri cu vechime în Caransebeș, au fost prezenți în ședința de Consiliu Local de săptămâna aceasta, în speranța că vor fi ascultați de consilieri și conducerea urbei.

Crescătorii de animale aduc aceleași acuzații conducerii Primăriei, în special viceprimarului Marius Isac, precum că s-au acordat contracte preferențiale pentru închirierea pășunii orașului și, mai mult, angajații de la Compartmentul de Urbanism au încheiat contracte la doi crescători pe același petec de pământ, oamenii nu doar că nu au mai putut beneficia de subvenția APIA, dar acum datorează sume cuprinse între 7.000 și 9.000 de lei pentru chiria pe un teren de care ei nu au beneficiat.

Cum este pentru a treia oară când crescătorii caransebeșeni vin să se plângă penru drepturile lor în Consiliul Local, aceștia au amenițat că o să aducă animalele în fața primăriei. Degeaba le-a exlicat viceprimarul Marius Isac că el nu are nicio vină și că există o plângere penală făcută Primăriei la Parchet pentru a ancheta legalitatea acelor contracte. Oamenii au spus că s-au săturat de drumuri la primărie și de bătaia de joc din partea administrației locale.

De interes:  Navigând prin marea de reduceri: Ghidul tău pentru ofertele Black Friday pe oferte-blackfriday.ro

În consecință, primarul Felix Borcean a decis ca în prima zi după sărbătorile de Paște să se reunească crescătorii care dețin acele contracte pe anul trecut cu specialiști din primărie, juriști și medicul veteriar de circumscripție, pentru a găsi soluții de reziliere a acelor contracte defectuoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.