FC Hermannstadt a remizat cu Ripensia Timișoara, scor 2-2, în etapa a noua din Liga 2, într-un meci din care nu au lipsit golurile și ocaziile frumoase la poartă, anunță Digisport.

Prima ocazie importantă a partidei le-a aparținut celor de la Hermannstadt. Petrescu a șutat la poartă, dar balonul a șters încheietura barelor. Prima ocazie importantă a partidei le-a aparținut celor de la Hermannstadt. Petrescu a șutat la poartă, dar balonul a șters încheietura barelor. 

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 16, atunci când Ianis Stoica a reluat cu capul o lovitură de la colțul terenului executată de Balaure. Zece minute mai târziu, egalitatea a fost restabilită după ce Piftor i-a pasat foarte bine pe culoar lui Stephane Coulibaly. Acesta a scăpat singur cu portarul sibienilor și înscris cu ușurință.

În primele minute ale celei de-a doua reprize, sibienii au trecut din nou în avantaj după ce Petrișor Petrescu a transformat o lovitură de la unsprezece metri obținută după o intrare dură a portarului Rus asupra lui Buhăcianu.

Cu toate acestea, bănățenii au reușit din nou să restabilească egalitatea în minutul 66. Valeriu Macrițchi a înscris după o centrare frumoasă expediată de pe flancul drept de Sturzu.

De interes:  A început Evaluarea Națională: proba la Limba și literatura Română, susținută de absolvenții claselor a VIII-a

În clasamentul Ligii 2, FC Hermannstadt se poziționează pe locul trei, cu 21 de puncte, la egalitate cu Petrolul, în timp ce Ripensia Timișoara se află pe locul 11, cu zece puncte.

Rezumatul video al meciului, AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.