Accident cu un mort, un șofer băut și un altul drogat – Banat FM

Accident cu un mort, un șofer băut și un altul drogat

==================================================================================================================================================
UPDATE
==================================================================================================================================================

Astăzi, o a doua victimă din mașină care a provocat accidentul a fost transferată în stare foarte gravă la un spital din Timișoara.

În cazul accidentului mortal ce a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului, pe centru municipiului Caransebeș și în care un om și-a pierdut viața, iar alți trei au ajuns la spital, ambii șoferi au fost cu probleme. Șoferul de 48 de ani care a produs accidentul avea o alcolemie de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce celălalt șofer de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost zero, acesta a fost ulterior condus la spital unde i s-au efectuat teste suplimentare în urma cărora a rezultat valoare pozitivă la una dintre substanțele psihoactive interzise.

Conform poliției: “În continuare, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii concentrației de substanță. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe. De asemenea se continuă cercetările și pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.” În acest accident două mașini s-au ciocnit, o femeie de 72 de ani din mașina condusă de șoferul de 48 de ani a decedat pe loc.

De interes:  Noi curse de pe Aeroportul Timişoara au fost anulate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.