Victorie pentru CSM Reșița în ultimul amical al verii


Victorie pentru CSM Reșița în ultimul amical al verii. Rosso-nerii au disputat un ultim meci-test în Valea Domanului, înainte de debutul în liga secundă a fotbalului românesc. Elevii lui Doană au dispus de jucătorii formației OFK Vârșeț din Serbia pe care i-au învins cu scorul de 2-1.
O nouă victorie a rosso-nerilor înaintea debutului în noul sezon competițional. Jucătorii de la CSM Reșița s-au confruntat cu sportivii de la echipa OFK Vârșeț din Serbia. Partida a fost una mulțumitoare pentru Leo Doană care a semnalat și unele probleme de relații de joc între noii jucători, pe care însă speră să le rezolve. Golurile reșițenilor au fost înscrise de Poiană și de Cioablă, iar Ene a ratat în repriza secundă și o lovitură de la 11 metri.
Pentru această perioadă sunt mulțumit de băieți. Mai există în cadrul lotului puțină oboseală, dar vom fi apți 100% la primul meci din campionat. Se vede diferența de valoare și de tehnică la echipele din Liga 2 față de cele din Liga 3. La Liga 2 meciurile se joacă cu o viteză mult mai mare, forța este alta și, după cum se știe, în eșalonul secund se află formații de tradiție, formații bune, cu bugete mari. Sperăm să nu ne facem de râs și ne dorim să aducem cât mai multă lume la stadion prin jocul prestat de noi. Mai trebuie să lucrăm la relațiile de joc, au venit mulți jucători noi, dar din mers sper că vom regla aceste probleme. Avem dubluri pe fiecare post și sunt mulțumit de transferurile care s-au făcut. Vom întâlni în prima etapă Universitatea Cluj și cred că acest lucru ne avantajează. Fiind primul meci, cred că se poate întâmpla orice. U Cluj este o echipă de tradiție care vrea să promoveze, are buget foarte mare și nu cred că cei de la Universitatea Cluj vor să rateze încă o dată promovarea. La modul cum s-au pregătit jucătorii în această vară, am încredere în ei și sper că vom face față. Nu m-am gândit că vom aduce atât de mulți jucători, dar sunt bucuros că voi fi în dificultate să aleg primul 11. Lotul pe care-l avem acum este mult superior din punct de vedere valoric față de ceea ce am avut în sezonul trecut. Sper că voi fi inspirat la ora jocului să aleg cel mai bun prim 11. Mi-aș dori ca pentru primul an în Liga a II-a, echipa să se poziționeze undeva la mijlocul clasamentului”, a declarat antrenorul CSM Reșița Leontin Doană.
CSM Reșița va debuta în Liga a II-a vineri, 2 august, de la ora 18, pe propriul teren în compania jucătorilor de la formația Universitatea Cluj.

De interes:  Culisele Statului Paralel | Cine sunt prietenii sus-puși ai lui Klaus Iohannis - Președintele, înconjurat de personaje controversate - Ce afaceri învârt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.