Rugbiștii de la Timișoara Saracens au câștigat la scorul de 32-29 meciul cu Dinamo București, după ce săptămâna trecută au suferit o înfrângere rușinoasă cu Clujul. Bănățenii au avut de tras și pentru acest rezultat, în urma căruia „câinii” s-au ales cu punctul bonus defensiv.

Timișorenii au dat trei eseuri în prima repriză prin Ionel Melinte, Andrei Rădoi și Bidzina Samkharadze. Primul dintre ele a fost transformat de Ionel Melinte. Dinamo a reușit să dea un eseu netransformat și a mai punctat din lovituri de pedeapsă, astfel că la pauză s-a intrat cu 17-17. În a doua repriză, bănățenii au dat două eseuri, prin Vlăduț Zaharia și Marius Simionescu, ultimul transformat de Tevita Manumua. De asemenea, Ionel Melinte a mai transformat o lovitură de pedeapsă. Dinamo a avut un eseu de penalizare și un alt eseu netransformat.

Pentru moment, Superliga CEC Bank ia o pauză până anul viitor. Meciurile de rugbi continuă însă în Cupa României. Săptămâna viitoare, Timișoara primește vizita Clujului, sâmbătă, de la ora 11.00.

De interes:  Minoritățile sexuale, celebrate la Timișoara timp de patru zile! Evenimentul Pride ajunge în Banat la început de iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.