Tărăboiul din PNL Caraș-Severin continuă mai ceva ca în episoadele din serialele spaniole.

În ciuda faptului că, la nivel declarativ, Ludovic Orban, președintele PNL-ului de la nivel central, nu a fost de acord cu propunerea de excludere din partid a primarului Adrian Torma, rezultatul de ieri din cadrul Biroului Politică Județean (26 de voturi pro și 5 împotrivă) a demonstrat că „răul” trebuie tăiat de la rădăcină pentru a nu ajunge la maturitate sau, mai bine zis, pentru a nu ajunge la urechile conducerii dâmbovițene.

Cu toate acestea, consecințele „Hiroshimei” cărășene, marca Marcel Vela, au tulburat din nou liniştea din capitală. Primarul Torma spune că a purtat discuții cu Ludovic Orban, atât înainte de propunerea excluderii sale din partid, cât și după „dictarea sentinței”, șeful liberalilor de la centru transmițând că „situația nu e pe placul conducerii centrale și caută să găsească soluții la momentul acesta penibil, creat de Marcel Vela în Organizația PNL Caraș-Severin”, dezvăluie Torma.

De interes:  Vela a furat startul campaniei electorale, Hurduzeu vorbește când ar trebui să tacă și tace când ar trebui să vorbească!

Șeful administrației publice locale de la malul Dunării încă nu se poate dezmetici din coșmarul în care el juca rolul principal, atrăgând atenţia asupra următorului aspect: „Cred că, dacă ne uităm în istorie, nu a mai fost niciodată o situație de genul ăsta, nici în PNL, nici întru-un alt partid serios: să-ți elimini primarul în funcție când urmează două campanii de alegeri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.