Via Transilvanica mai aproape de realizare – Banat FM sound factory

Via Transilvanica mai aproape de realizare

Proiectul „Via Transilvanica – Drumul care unește”, al Asociației Tășuleasa Social, prinde contur. Prezent în Caraș-Severin, unul dintre județele străbătute de aceasta rută care va lega România de la nord la sud, ministrul Apelor și Pădurilor a anunțat că, până acum, traseul a fost amenajat pe o distanță de aproximativ 400 de kilometri.

Traseul tematic Via Transilvanica va porni de la Drobeta Turnu Severin, unde a intrat pentru prima dată în țară Regele Carol I, va străbate Transilvania cu toate bogățiile ei naturale și culturale și va ajunge până la Putna, unde se odihnește Ștefan cel Mare. În total, traseul va strabate 10 județe, pe o lungime de 950 de kilometri. Între Tășuleasa Social, Ministerul Apelor și Pădurilor și Romsilva a fost semnat un parteneriat și, până acum, au fost realizate câteva sute de kilometri.

Cele 10 judete prin care va trece Via Transilvanica sunt Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brașov, Harghita, Mureș, Bistrișa-Năsaud și Suceava.

De interes:  Prefectul Ritivoiu afirmă că în restaurantele din Timişoara sunt încălcări incredibile ale normelor sanitare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.