Cum îţi dai seama dacă o femeie este îndragostită de tine – Banat FM sound factory

Cum îţi dai seama dacă o femeie este îndragostită de tine

Conform DSM-ului, îndrăgostirea este o boală. Cum îți dai seama ca ești bolnav? Atunci când nu mai vrei sa te vindeci. 🙂 Cred ca e singura boala pe care o suportam intre doua bătăi de inimă. O femeie îndrăgostită radiază. E ca un far ce luminează și cele mai întunecate poteci ale minții. Nu trebuie sa meargă în zigzag și nici sa se împiedice. Atâta timp cât s-a împiedicat deja de pragul inimii tale.

O femeie îndrăgostită iti vorbește mult. Nu s-ar mai opri. E precum un acumulator ce nu se golește niciodată de energie. Te învăluie în povesti și te privește în ochi. Mereu în ochi. Cum faci o femeie îndrăgostită sa tacă? Ii ocupi buzele. Cu ale tale. Unii s-au lăsat și de fumat așa! 🙂

O femeie îndrăgostită este prezenta. Este aici si acum. Nu este nici în trecut și nici în viitorul neîntamplat. Nu isi mai doreste sa plece. Cele care vor sa plece nu sunt indragostite, ci plictisite. 🙂

De interes:  Conducerea Senatului are, luni, în discuţie cererea DNA în cazul lui Florian Bodog

E îndreptată complet înspre tine. Atât cu inima cat și cu trupul. E un tot ce te învăluie în cele mai mișto senzații. E ca un rollercoaster amețitor ce îți învârte stomacul pe dos. Ai mai vrea și a doua oară. Cu siguranță și a treia. E precum un taifun de trăiri și emoții ce te izbește lin.

Femeia îndrăgostită este unică. Iar bărbatul de care este îndrăgostită o femeie e un norocos. 🙂

Cum îți dai seama dacă o femeie este îndrăgostită de tine? E simplu. Nu te mai uiți la buze . Nu ele râd. Te uiți în ochii ei. Atunci când pur și simplu iti râde cu ochii!

Foto: favim.com

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.