Vechea sală de sport a Primăriei, transformată în birouri de 300.000 de euro

În clădirea Primăriei din Timișoara nu sunt suficiente locuri pentru toți angajații de care este nevoie. Chiar dacă unele servicii și direcții s-au mutat în alte imobile, spațiul tot nu este considerat suficient.

Acum s-a găsit o soluție, dar pare teribil de costisitoare. Mai precis, fosta sala de sport din incinta municipalității, care acum sevreste ca încăpere de birouri, va fi total transformată. Ținând cont că are înălțimea de mai bine de 5 metri, spațiul va fi împărțit în două cu un planșeu, ceea ce va dubla practic suprafața de 200 de metri pătrați pe care sunt amplasate acum birourile.

Doar că un asemena proiect costă, și nu puțin. „”Valoarea totală estimată a investiţiei conform devizului general actualizat, este de 1.455.902,54 lei inclusiv TVA, din care valoarea totală a investiției C+M – 1.237.060,13 lei inclusiv TVA”, conform hotărârii de Consiliu Local prin care se aprobă refacerea sălii. În urmă cu trei ani, aleșii locali au respins un proiect similar dar în care valoarea investiției era ceva mai mică.

De interes:  Polițiștii din Timiș au mers în tabără cu "ochelari de droguri" și "ochelari de alcool"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.