Atleții reșițeni, pe podium la Cupa României – BANAT

Atleții reșițeni, pe podium la Cupa României

La sfârșit de mai, performerii atletismului românesc s-au înfruntat pentru medaliile decernate în cadrul Cupei României. În competiția de la Pitești au intrat și atleții reșițeni, care au adus acasă trei medalii.
Întrecerile de atletism programate în cadrul Cupei României au avut loc pe arena „Nicolae Dobrin” din municipiul Pitești, care a mai găzduit, în paralel, campionatele naționale universitare și cele școlare. Reșițenii participanți la Cupa României au adus acasă trei medalii: două de aur și una de bronz. „Atletul Cătălin Atănăsoaei, de la CS Universitatea Reșița, a luat medalia de aur în proba de 3000 de metri obstacole, iar ștafeta feminină de 4×100 de metri a luat tot medalie de aur. De asemenea, în proba de aruncarea greutății, Horia Ianc a cucerit o medalie de bronz”, a precizat Gheorghe Ardeleanu, antrenor de atletism la CSU Reșița.
Aurul ștafetei care a reprezentat CS Universitatea Reșița la 4×100 de metri e o performanță remarcabilă, având în vedere că toate componentele acestei ștafete sunt încă junioare. Andreea Suhai, Larisa Ferencz, Alexandra Boca și Daria Grigoroiu și-au adjudecat medalia de aur la Cupa României, și au avut alte evoluții bune la Școlare.
„Mă bucur că am participat la această competiție, am obținut un loc 4 cu un personal best, și locul I cu ștafeta la Cupa României, cu un rezultat de 49 sec 18 sutimi. Pentru mine a fost o presiune mare, dar sunt mulțumită; mă așteptam să alerg mai bine, însă emoțiile și-au spus cuvântul”, a declarat vitezista Alexandra Boca.

De interes:  Miracol în Timiș. Ce s-a întâmplat cu un șofer care nu a văzut trenul

„Am concurat la Școlare și la Cupa României, am alergat în proba de 100 de m garduri, pentru a vedea unde sunt cu pregătirea, iar cu ștafeta de 4×100 am câștigat aurul în Cupa României. Pe viitor, îmi doresc să am rezultate cât mai bune la Campionatele Naționale, și am de asemenea în vedere Balcaniada și Festivalul Olimpic al Tineretului European”, a declarat sprintera Daria Grigoroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.