Lotul echipei de fotbal CSM Școlar Reșița va relua pregătirile luni după-amiază, prima întâlnire de după vacanță fiind programată de la ora 17.00 în Valea Domanului. La doar șase zile de la startul pregătirilor, lotul reșițean va avea parte probabil și de un prim test amical.
„După șase zile de la start, în proporție de 80% vom avea un amical cu echipa de Liga I din Sibiu. Vom juca întâi la Sibiu, va fi o întâlnire tur-retur. Vom urca apoi 8 zile pe muntele Semenic, unde avem condiții bune de cantonament. Vor urma alte amicale cu echipe de Liga a II-a: Poli Timișoara, Ripensia Timișoara, o formație din Serbia, după care vom perfecta și jocuri cu echipe de Liga a III-a. Antrenorii au cerut 5-6 jocuri amicale, în cursul săptămânii viitoare vom anunța exact datele și orele” a spus Cristian Bobar, directorul CSM Școlar Reșița.


Pe lângă preocupările legate de formarea unui lot competitiv pentru Liga a II-a, conducerea clubului caută și soluții pentru o cât mai bună susținere financiară a efortului sportiv. În acest context, directorul Cristian Bobar mulțumește suporterilor, care sunt gata să achiziționeze un număr mare de abonamente pentru sezonul viitor. „Există o cerere foarte mare de abonamente, suporterii ne scriu pe pagina de socializare a clubului, solicitările depășesc 1000 de abonamente, dar sunt niște proceduri care trebuie respectate, prețurile trebuie trecute prin Consiliul Local, sper ca la sfârșitul acestei luni să le putem pune în vânzare”, a declarat Bobar.

De interes:  Fotbaliștii și suporterii, uniți pentru promovare! Reșița poate sărbători mâine accederea în Liga a II-a – BANAT

CSM Reșița are și sprijinul unor sponsori iubitori de sport, iar numărul acestora va crește probabil în perioada următoare. Șeful din Valea Domanului e convins că, odată cu creșterea mediatizării prin accederea în Liga a II-a, echipa va deveni mai atractivă și pentru sponsori. În ceea ce privește activitatea fotbalistică, Bobar a precizat că staff-ul tehnic rămâne același. Leo Doană și echipa sa au reușit o promovare spectaculoasă, și-au făcut pe deplin datoria, și vor rămâne la cârma echipei, a mai spus astăzi șeful grupării sportive reșițene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.