Evaluarea Națională ziua II. Matematica le-a dat bătăi de cap absolvenților de a VIII-a


131 de absolvenți de clasa a VIII-a au zis pas probei de matematică din cadrul examenului de Evaluare Națională. Proba de matematică nu a fost una ușoară, au declarat cadidații la acest examen.
Deși în Banatul de munte s-au înscris inițial 1.924 de absolvenți de clasa a VIII-a pentru a susține examenul de Evaluare Națională, doar 1793 s-au prezentat în această dimineață în cele 35 de centre de examen pentru a susține proba de matematică. În afară de numărul mare de absenți cea de-a doua probă a examenului s-a desfășurat fără incidente în Caraș-Severin.
Emoții mari au avut și părinții care i-au așteptat în curtea școlii pe tinerii absolvenți. Pe parcursul anului aceștia au fost alături de ei și i-au încurajat.
Matematica cu siguranță nu a fost cea mai ușoară probă a exaemnului de Evaluare Națională, însă, în funcție de modul în care s-a pregătit fiecare, elevii au spus că subiectele au fost dificile sau accesibile.
Mâine va avea loc proba la limba și literatura maternă. Primele rezultate ale examenului vor fi comunicate marţi, 25 iunie. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 29 iunie

De interes:  Ludovic Orban: Prin acțiunile sale, Guvernul pune bazele unei crize economice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.