Piloții care participă în competițiile organizate de ACR Timiș s-au întrecut în duminica Floriilor ortodoxe și a Paștelui catolic pe circuitul Vik Power din Arad. A treia etapă a calendarului campionatului județean Timiș, Grand Prix Arad, nu a adus mari surprize, deoarece favoriții s-au impus în probele deja consacrate.

În competiția de automobilism, s-a concurat la cele trei clase. Piloții au fost câte doi pe circuit simultan și au avut parte de patru manșe: prima de recunoaștere, a doua de antrenament și două de concurs, dintre care s-a luat în considerare pentru fiecare concurent manșa cea mai bună. Clasa 1 a fost câștigată de Adrian Marcovici, la clasa 2, câștigătorul a fost Marius Giurisici, iar la clasa 3, cel mai bun a fost Sergiu Tirla. Nu au lipsit a întrecerile din complexul Las Vegas nici micuții pasionați de viteză. Victor Nagy a fost singurul concurent de la karting, iar la bike-kart, câștigătorul a fost Vlăduț Mereșan, urmat de Marcus Gagiu.

De interes:  Principalele criterii pentru a achiziționa o narghilea de care să fiți mulțumit

Ca de obicei, ziua s-a terminat cu proba cea mai spectaculoasă, cea de karting. Cel mai bun a fost și aici Sergiu Tirla, poreclit „Gao”, un pasionat al drifturilor de ani de zile. După ultima probă, în bună tradiție, cei de la drifturi și-au „distrus” cauciucurile pe circuit. Piloții au oferit și șansa spectatorilor să fie copiloți în mașina de raliu, în secțiunea taxi drfit. De asemenea, la eveniment au fost prezenți și cursanții școlii de pilotaj Pro Motorsport Academy, care cu această ocazie, au „absolvit”. Concursul de la Arad a fost al treilea al anului, după Raliul Mărțișorului și întrecerea de la Deta.

Din păcate, a fost ultima distracție de acest gen pe circuitul Vik Power din estul Aradului. Complexul se va închide, iar în zonă va fi ridicat un mare magazin de bricolaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.