Comuna Dumbrăvița este o miză mare în perspectiva alegerilor locale de anul viitor, iar cei de la PNL par foarte hotărâți să câștige electoratul localității. În acest sens, sâmbătă, 13 iulie, filiala liberalilor organizează în comună o acțiune despre nesuferita ambrozie, planta care provoacă mari neplăceri celor alergici și care se răspândește mai ales în perioada caldă a anului.

Locuitorii din Dumbrăvița sunt invitați la acțiunea care va avea două părți. Mai întâi, o sesiune de informare, la Incubatorul de Afaceri din comună, între orele 10.00 și 12.00. Invitatul special al evenimentului este Ionel Samfira, profesor la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului. Alături de el va fi și președintele filialei PNL Dumbrăvița, Sorin Drăgoi. Participanții vor afla despre efectele răspândirii plantei, factorii ce favorizează creșterea ei, metode de prevenire și combatere.

Ulterior, după sesiunea de informare, participanții sunt invitați pe teren, pentru a pune în practică ceea ce au învățat și să smulgă ambrozia crescută în cea mai bogată comună din Banat.

De interes:  De ce sa alegi bratarile gravate cu fotografie

Sursa foto: Renașterea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.