Troler sau ghiozdan pentru școală? Ce mod de transport al rechizitelor este mai util?

Confortul și siguranța celui mic trebuie să primeze, ca factori importanți de alegere a unui ghiozdan pentru școală. Pentru că, în fond, clasicul ghiozdan pare a fi cea mai bună soluție pentru transportul rechizitelor celui mic, nu-i așa? Ei bine, alternative există întotdeauna, chiar și în privința acestui aspect. 

Părinții trebuie să cunoască faptul că există o gamă întreagă de trolere pentru cei mici, adică sisteme de transport al rechizitelor asemănătoare cu cele pe care le luăm în vacanță, însă destinate puștilor de școală sau grădiniță. 

Dacă ți se pare că acum alegerea este și mai greu de făcut, nu este niciun fel de problemă, pentru că vrem să analizăm împreună care sunt principalele avantaje ale fiecărui produs în parte – ghiozdan vs troler – astfel încât tu să poți face cea mai bună decizie de cumpărare. 

Alegerea celui mai bun ghiozdan pentru școală 

Cum spuneam și puțin mai sus, ghiozdanul trebuie ales în funcție de confortul pe care îl oferă, designul și cromatica acesta devenind, astfel, factori de alegere secundari pentru o astfel de achiziție. Cele mai bune ghiozdane pentru scoala sunt prevăzute cu bretele cusute foarte bine, chiar și cu mai multe rânduri de întărituri, deoarece acestea preiau întreaga greutate a cantității transportate. Mai mult decât atât, un produs foarte bun din aceasta primă categorie este realizat din materiale impermeabile, fapt ce poate ține departe apa și umezeala de paginile caietelor. 

Trebuie să mai știi faptul că un ghiozdan pentru școală foarte bun este prevăzut cu cel puțin patru spații pentru depozitare: cel principal, un spațiu secundar exterior, precum și două spații laterale, dedicate pachetelului. Nu în ultimul rând, ghiozdanele pentru școală de cea mai bună calitate sunt prevăzute cu o pernuță din burete pe interior, în dreptul zonei lombare. Prezența acestei perne fix în acel loc împiedică apariția durerilor lombare, cauzate de transportul unei greutăți în spate, pentru o perioadă mare de timp. 

Avantajele unui ghiozdan pentru școală: 

  • Mâinile sunt întotdeauna libere; 
  • Gamă variată de forme și dimensiuni; 
  • Compartimentare intuitivă pentru cărți / mâncare;
  • Sisteme eficiente pentru reglarea bretelelor. 

Alegerea celui mai bun troler pentru școală 

Trolerul pentru școală reprezintă cea mai bună alternativă pentru clasicele ghiozdane de școală, fiind din ce în ce mai prezente în școli și grădinițe. Funcționează după același principiu de utilizare ca în cazul produselor destinate bagajelor de călătorie: greutatea transportată este trasă cu ajutorul unui sistem pe roți, nu suportată de o anumită zonă a corpului. De aceea, se poate intui o altă prioritizare a criteriilor pentru alegerea unui astfel de produs, designul fiind la fel de important ca utilitatea și confortul acestuia. 

Totuși, în alegerea trolerului perfect pentru școală sau grădiniță, parinții trebuie să țină cont de stabilitatea roților (cele mai importante elemente ale acestui sistem), dimensiunea optimă a spațiului pentru depozitare (fiind un singur spațiu, aici trebuie să încapă și rechizitele, și pachețelul), precum și de fermitatea mânerului (de altfel, fiind telescopică, această piesă este supusă unui efort constant). 

Avantajele unui troler pentru școală: 

  • Greutatea este mai simplu de gestionat; 
  • Stabilitate foarte bună oferită de roți; 
  • Spațiu pentru depozitare generos; 
  • Poziție confortabilă a corpului în timpul transportului. 

Așadar, fiecare produs oferă beneficiile sale, în funcție de nevoile pe care un copil le are. Părinții trebuie să pună criterii de alegere precum utilitatea sau confortul în fața celor de genul “design” sau “cromatică”, pentru că cei mici sunt încă în creștere, iar alegerea greșită a unui astfel de produs le poate aduce o mulțime de neplăceri. 

De interes:  Apartamente de inchiriat Tg Mures: ghid complet pentru chiriași

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.