Cleanserul pentru unghii – de nelipsit pentru o manichiură rezistentă

Degresantul de unghii joacă un rol important în pregătirea manichiurii, deoarece îndepărtează stratul care se formează în mod natural pe unghii, făcând o manichiură mai durabilă. De asemenea, îndepărtează umezeala și dezinfectează suprafața unghiilor.

Ce este un degresant pentru unghii?

Degresantul pentru unghii, cunoscut și sub denumirea de cleanser este o soluție ce se aplică pe suprafața unghiilor, având rol de curățare, de îndepărtare a reziduurilor lipicioase și a strălucirii.  Dacă cleanserul nu se utilizează, materialele folosite se vor desprinde rapid. Degresantul asigură, de asemenea, o bună aderență pentru produsele care se vor aplica.

Acesta este un produs care se pune pe șervețele speciale pentru unghii. Înainte de a aplica un primer, așteptați ca degresantul să se evaporeze. Va trebui doar să aplicați o cantitate mică de produs, care vă va ajuta să vă degresați unghiile în mod eficient. Vă recomandăm să-l aplicați în straturi foarte subțiri. Indiferent de ce soluții căutați, fie cleanser, acetona sau freze electrice, de exemplu, este bine să le achiziționați numai de la comercianți autorizați.

De interes:  Cauzele lupusului eritematos sistemic și cum poate fi diagnosticat

Pe lângă degresare, cu ajutorul acestei soluții se va îndepărta luciul unghiei, dar și straturile lipicioase ale materialelor care au fost polimerizate. Când cumpărați degresant pentru unghii, ar trebui să citiți instrucțiunile producătorului și să aplicați produsul abia apoi. Atunci când utilizați produsul, nu este recomandat să utilizați dischete de bumbac, deoarece scamele pot rămâne pe unghii, afectând aderența soluțiilor și a gelurilor folosite pentru realizarea manichiurii, de aceea se vor utiliza numai șervețelele speciale pentru unghii. După degresare, nu trebuie să atingeți unghiile.

Nu afectează unghia

În compoziția cleanserului se află ingrediente care au rol de acțiune numai pe suprafața plăcilor unghiei. Ca atare, acesta nu pot pătrunde adânc în straturile unghiilor, astfel nu este dăunător pentru sănătatea unghiilor. De asemenea, conține arome și apă purificată, iar cele dintâi sunt necesare pentru a bloca mirosul chimic specific.

În cazul gelului, atunci când se aplică și se usucă, acesta împiedică unghiile să strălucească, dar aici intervine degresantul, care înlătură eficient reziduurile lipicioase. Pe lângă gel, produsul se poate folosi atât pentru lucrul cu acryl, cât și atunci când se folosește ojă semipermanentă.

De interes:  Canapele moderne – decorarea interiorului

O astfel de soluție este absolut necesară pentru o manichiură impecabilă și rezistentă. Cel de-al doilea aspect este influențat de aderența tuturor materialelor folosite pe suprafața unghiilor, iar cleanserul (degresantul) se asigură de eliminarea tuturor impurităților de pe unghii. De asemenea, cleanserul nu dăunează sănătății unghiilor, deoarece nu le albește sau exfoliază. Din contră, are proprietăți antibacteriene și antifungice, indiferent dacă este vorba de gel de unghii, lacuri semipermanente sau produse acrylice.

Un degresant este un must have pentru orice tehnician, începător sau profesionist. Fără acesta, soluțiile nu se vor putea fixa corespunzător pe unghii, din cauza reziduurilor care se află pe suprafața unghiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.