FOTO. Viorica Dăncilă a cunoscut Banatul Montan cu bunele, dar mai ales cu relele sale!

Premierul României a vizitat astăzi județul Caraș-Severin și a plecat spre Washington primind și făcând în același timp promisiuni! 

Viorica Dăncilă a aterizat cu elicopterul la Caransebeș, unde există un aeroport pe care până nu demult se făcea agricultură și pe care un om de afaceri se chinuie să-l repună pe harta și așa săracă a aeroporturilor civile din țară. Până acum, cerul nu este însă deloc senin și aeronavele de pasageri sau de mărfuri îl ocolesc. Liderul PSD a poposit apoi la Reșița, unde fosta fabrică de armament și UCMR-ul așteaptă de atâta vreme să repornească producția ca atunci când erau lideri de piață. Mai departe, șeful Guvernului și, totodată, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a plecat spre Clinica Oncologică „Nera”, de la Sasca. Mai întâi pe un drum județean bunicel, apoi pe drumul național Moravița – Oravița, parțial asfaltat, parțial decopertat, pe care s-au făcut lucrări în timp record în această săptămână de către echipele Direcției Regionale de Drumuri și Poduri. Ultimii kilometri până la centrul oncologic au fost de coșmar, dar premierul a ajuns cu bine în locul în care oameni cu suflet mare au făcut minuni pentru bolnavii de cancer. A vizitat clinica, i-a ascultat povestea și mai ales i-a aflat nevoile. Atât la intrare, cât și la ieșire a făcut o adevărată baie de mulțime. A primit încurajări, a fost invitată în concediu și i s-a cerut imperativ să-l bată pe Klaus Iohannis, ca nu cumva să vină liberalii la putere și să taie pensiile. Dacă prin alte locuri a fost întâmpinată și de către protestatari, în Caraș-Severin, Viorica Dăncilă a defilat pur și simplu prin mulțime.

De interes:  Pachetul Complet de Vulcanizare: Echipamente Vulcanizare Profesionale de la Toolsboxservices.ro

Vizita prim-ministrului s-a încheiat la Moldova Nouă, pe malul Dunării, în punctul de trecere a frontierei cu bacul. Un bac care încă stă la mal. Viorica Dăncilă a văzut cu ochii ei Ostrovul din mijlocul fluviului, o copie a Deltei Dunării care nu e însă deloc pusă în valoare, iar ministrul Fifor a privit spre Moldomin, spre compania minieră de care s-a ales praful, în ciuda faptului că zăcămintele de la Moldova Nouă sunt evaluate la sume amețitoare. Premierul a făcut și aici mai multe promisiuni, satisfăcând astfel cerințele primarului Adrian Torma, de astăzi, primar PSD. Dar a promis și urgentarea Hotărârii de Guvern atât de necesară dezvoltării domeniului schiabil Semenic, proiect al Consiliului Județean Caraș-Severin și al primăriilor din Reșița și Văliug.

Viorica Dăncilă și miniștrii Fifor, Teodorovici și Cuc n-au fost plimbați astăzi pe unde e totul frumos și bine, ci au descoperit locuri fascinante, dar în același timp s-au convins că Bantul Montan a rămas mult în urmă la capitolul infrastructură. Și-au luat angajamente. La schimb le-au cerut oamenilor susținere. Au fost asigurați că o vor avea. La rândul său, Viorica Dăncilă a însărcinat-o cu putere deplină și a împuternicit-o pe Luminița Jivan, șefa PSD Caraș-Severin, să vină la București cu traista plină de proiecte. La viitorul premier, pentru că Viorica Dăncilă e convinsă că românii o vor trimite prin votul lor la Palatul Cotroceni, dorindu-și un altfel de președinte decât Klaus Iohannis!

De interes:  Cum să măsori cu precizie diferite dimensiuni cu ajutorul șublerului

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.