Protejarea ochilor este importantă chiar și în perioada rece a anului. Pe lângă confort, atunci când alegem o pereche de ochelari de soare, ținem cont și de trenduri, din acest motiv, mai jos am enumerat tendințele prezentate pe podiumurile de la New York, Londra, Milano și Paris pentru toamnă-iarnă 2019-2020.

Lentile conectate

Acest trend reprezintă o pereche de ochelari cu ramă largă și lentile mari care se extind pe ochi, creând un efect mai sportiv, asociat cu ochelari de ski.

Asemenea ochelari oversize au prezentat mai multe case de modă. Designerii ne propun ochelari cu un stil mai urban, cu rame albastre, parte inferioară fără margini, iar cea superioară fiind fabricată din plastic.

Ochelari oversize 

Acest model de ochelari este liderul tendințelor pentru sezonul rece din ’19-’20.

Ochelari cu lentile pătrate, masive, în combinații excentrice de auriu și roșu, ochelari triunghiulari și pătrați, cu lentile total-black sau culori neconvenționale, precum verde, roșu și dimensiuni exagerate a lentilelor – ochelarii oversize sunt la modă.

Ochelari de soare negri inspirați din Matrix

De interes:  Două echipe naționale la Timișoara, în octombrie și noiembrie!

Lentile mici, ovale, cu diferite elemente de decor, metalice sunt tendința acestui an.

Dacă sunteți adepții acestor modele, la Joolar puteți găsi ochelari semirotunzi un vibe exact ca la Morpheus.

Noua Geometrie

Rame mai groase, cu unghiuri perfect drepte, ochelari cu forme mai puțin obișnuite, cum ar fi cei hexagonali, cu rame fabricate din metal auriu – iată o nouă opțiune pentru cei care vor să fie originali.

Lentile galbene

Ochelarii de soare cu lentile galbene sunt alegerea perfectă pentru vreme de ceață. În afară de faptul că sunt super practici, mai și blochează lumina albastră.

 

Lentile rotunde

Acest tip de lentile sunt văzute ca old school, însă creatorii de modă le-au redefinit în acest sezon. 

Rame în nuanțe pale 

Acest trend pare inspirat din anii ’90, de la ochelarii lui Kurt Cobain. La Chanel sunt în colecție ochelari pătrați cu rama groasă, albă și lentile conectate.

Rame în formă de ochi de pisică

De interes:  Guvernul României, pentru Adi Torma: „Cine v-a pus, domnule primar, să faceți atâtea proiecte?!”

Acest trend este omniprezent în ultimii ani, fiind extrem de versatili și stilați. În 2019 designerii au încercat mai multe variații cu acest tip de ochelari.

Ochelarii de aviator niciodată nu pot da greș, din acest motiv s-au regăsit în colecțiile din acest an.

Sursa foto: Joolar.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.