Tratamentele de remodelare corporala si eficienta acestora

Aspectul fizic reprezinta un punct forte sau unul slab pentru foarte multi dintre noi. Atunci cand ne simtim bine in pielea noastra si simtim ca aratam foarte bine, increderea de sine creste. De cealalta parte, atunci cand simtim ca din punct de vedere al aspectului fizic exista puncte slabe, suntem tentati sa ne diminuam increderea in propria persoana.

Din fericire putem sa combatem anumite aspecte considerate a fi minusuri in privinta aspectului fizic. Si putem face acest lucru prin intermediul tratamentelor de remodelare corporala. Desi aceste tratamente nu sunt foarte cunoscute si nu sunt foarte cautate de marea parte a populatiei, trebuie spus ca acum este la indemana oricui sa apeleze la aceste metode pentru  a ajunge la aspectul fizic dorit.

Remodelare corporala – generalitati si tipuri de tratamente

Atunci cand vorbim despre remodelare corporala Ploiesti avem in vedere atingerea unor obiective precum diminuarea surplusului de grasime sau a stratului adipos in surplus din anumite zone ale corpului, indepartarea vergeturilor, eliminarea celulitei, tonifierea pielii si tonfierea musculaturii.

De interes:  Bărbat ucis de o ambulanță pe Calea Timișoarei din Reșița

De foarte multe ori apar situatii nedorite ca in urma unei diete de slabit sau in urma reducerii stratului adipos pielea sa aiba un aspect deloc estetic. Ei bine, in cazul remodelarii corporale se poate obtine inclusiv o tonifiere perfecta a pielii.

Pentru obtinerea rezultatelor dorite se apeleaza la diferite tipuri de tratamente de remodelare corporala. In acest sens vorbim despre tratamentul anticelulitic folosind tehnologia LED.Acest tratament indeparteaza celulita si in acelasi timp contribuie la tonifierea pielii. Un alt tip de tratament eficient pentru a elimina celulita este drenajul limfatic.

Remodelarea corporala care vizeaza diminuarea surplusului de grasime si a stratului adipos presupune utilizarea unor tratamente precum presoterapia, mezoterapia, radiofrecventa, criolipoliza sau drenajul limfatic. Mezoterapia inseamna injectarea unui amestec de vitamine si minerale in zonele cu grasime ale corpului.

De cealalta parte, presoterapia are la baza drenajul limfatic, acesta oxigenand tesuturile prin eliminarea toxinelor din depozitele de strat adipos. Cu ajutorul criolipolizei celulele de grasime sunt inghetate si apoi acestea se vor descompune. Exista inclusiv posibilitatea de a beneficia de lipoliza cu tehnologie laser pentru zona abdomenului si zona coapselor.

De interes:  Cele mai frecvente 5 greșeli pe care trebuie să le evitați când gătiți piept de pui

Radiofrecventa este un tip de tratament care incalzeste zonele de acumulare a stratului adipos. In urma procesului de incalzire grasimea este diminuata sau chiar eliminata complet. Pentru drenajul limfatic se apeleaza la masarea acelor zone unde sunt localizati la nivelul organismului uman ganglionii limfatici.

Prin acest procedeu sunt eliminate toxinele, apa din testuri si rezultatul este eliminarea completa a celulitei. Toate acestea contribuie inclusiv la tonifierea pielii. Aceste tipuri de tratamente se pot regasi in ofertele procedeelor oferite de centrele de remodelare corporala Ploiesti.

Remodelarea corporala si eficienta acestor proceduri

Cu toate ca multe persoane isi doresc sa arate impecabil, atunci cand vine vorba despre remodelarea corporala exista multa reticenta privind rezultatele acestor proceduri, dar mai ales rezultatele pe termen lung.Cu toate acestea trebuie spus ca primele rezultate se pot observa inca de la prima sedinta de remodelare corporala Ploiesti.

Indiferent daca iti doresti indepartarea celulitei sau a vergeturilor ori daca vrei sa indepartezi stratul adipos din anumite zone ale corpului, dupa prima sedinta intr-un centru de infrumusetare vei putea observa rezultatele.Tehnologiile moderne si echipamentele de ultima generatie, impreuna cu pregatirea si experienta personalului care lucreaza in astfel de centre de infrumusetare, toate acestea garanteaza pentru obtinerea rezultatelor dorite atunci cand vorbim despre remodelare corporala.

De interes:  RISE Project te invită să iei parte la cel mai creativ workshop!

In urma unei prime sedinte vei putea obtine diminuarea stratului adipos de la 1 si pana la 5 cm. Urmarea cu consecventa a acestor tratamente vor aduce fara doar si poate rezultatele dorite.In urma unui ciclu de astfel de tratamente mai este nevoie doar de o sedinta periodica de intretinere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.