Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au efectuat cercetări în două dosare penale de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Astfel, în cursul anului 2020, un barbat, de 25 de ani, ar fi distribuit droguri de risc (cannabis) şi de mare risc (amfetamină) către consumatori din Timişoara. Ieri, 8 iulie, bărbatul a fost depistat în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să vândă amfetamină.

În cadrul dosarului, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, la locuinţa barbatului, de unde au descoperit 60 de grame de cannabis.

Bărbatul  a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi, 9 iulie, a fost prezentat Tribunalului Timiş, care a dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile.

În urma cercetărilor din cadrul altui dosar, a reieșit că, în cursul anului 2020, un bărbat, de 35 de ani, ar fi comercializat către diverse persoane droguri de mare risc (amfetamină), în Timişoara. Acesta ar fi obținut drogurile de la un bărbat, de 40 de ani.

De interes:  Virgil Musta: Nu vor exista “zero riscuri” în cazul trimiterii copiilor la şcoală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.