In iubire nu exista locul 2 – Banat FM

in-iubire-nu-exista-locul-2

Atunci cand te pui pe locul doi, renunți la tine. Cineva care renunța la el nu poate duce o iubire. E ca si cum ai încerca sa fii in doua locuri deodată. Putin probabil. In iubire nu exista niciodata locul doi. In iubire exista mereu locul întâi. Atât pentru tine cât si pentru sufletul tau pereche.

Intr-o relatie de cuplu autentica, barbatul si femeia trebuie sa fie la acelasi nivel dar nici unul dintre ei nu trebuie sa isi uite rolul. Iar daca il uita, sa aiba grija sa nu il si piardă. Pentru ca relațiile se destramă atunci cand barbatul renunța la a mai fi barbat iar femeia renunța la a mai fi femeie.

In iubire nu exista locul doi. Nu exista unul mai bun si unul mai prost. Nu exista unul mai slab si unul mai puternic. Chiar daca, de cele mai multe ori, asa se intampla. Nu exista unul mai frumos si unul mai urat. In iubire, amandoi partenerii stau in acelasi Jilț. Încoronați fiind de laurii sentimentelor autentice, ale trairilor intense si împărtășite si ale emoțiilor ce invadează, constant, fiecare părticică de inima.

De interes:  24 octombrie – Banat FM

In iubire nu exista învinși. Exista doar învingători. Iubirea este o lupta, dar o lupta sublima, o lupta ce depășește fatetele Ego-ului, ale mândriei si ale ignorantei prostești.

In iubire nu exista sânge, nu exista răni sau vânătăi si nici membre amputate. In iubire, singurul organ amputat este Inima, atunci cand aceasta pleacă de la la locul ei si se muta in locul inimii persoanei iubite. E un schimb cât se poate de înălțător. Un schimb de inimi.

In iubire nu exista lacrimi si nu exista plâns. Decat plânsul fericirii dăruite necontenit. Nu exista compromisuri sau jumătăți de masura. Nici măcar măsuri. In iubire exista totul sau … Nimic!

Iubirea nu e o competiție. Pentru ca daca ar fi asa, cineva ar pierde de fiecare data. Deși, se spune ca cel care oferă si iubeste mai mult este si cel mai fericit. Dar cu ce folos? Sa fii iubit nu inseamna nimic atunci cand nu iubesti, la rândul tau. Ego-ul va fi plin, însă Ființa ta va ramane goală. Si invers.

De interes:  OMV Petrom a dat în JUDECATĂ România la Curtea Internațională de Arbitraj

In iubire nu exista niciodata locul doi. Poate nici măcar locul întâi. Pentru ca atunci … Nu mai e iubire!

Exista doar voi … si iubirea. Atât!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.